Sjeme ljetnog čempresa tražim |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 14 Prosinac 2011 u 21:46 |
hvala ti sara ,ja bi to sijala tamo negdje krajem veljače ...do tad ćeš ti vjerovatno naći se sa kikach ,mislim da ona u veljači dolazi ovamo ..baš si me obradovala
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
skupila sam još nešto sjemenja, bit će dovoljno, vjerujem
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga kamenjar, jučer sam ga počupala iz žardinjere pred zgradom i istresla sjem svuda oko zgrade, hehehe, a suhu biljku sam još onako ostavila da popada sve do kraja, budem poslije išla pogledati jel ima još koja sjemenka na grančicama, a ako nema, bit će na proljeće mladih biljaka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ja sam kasno ljetos posadila mali ljetni čempres,vjerovatno se nije sam rasijo jer sam ga kasno posadila,rado bi ga imala,ako netko vidi u nekom dućanu ,molila bi da mi javi
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
imam ja sjeme ljetnog čempresa domaćeg od prošle godine, pa ti ga mogu poslati.
![]() |
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
lili42... možda ti uspijem nabaviti sjeme ljetnog čempresa. ne mogu ništa obečati, ali budem se potrudila.
pozz |
|
![]() |
|
lili42 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 71 |
Imam viška sjemena grčkog oleandera ako ima zainteresiranih
|
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
ja sam ga prošle godine kupila u Bauhausu,na Jankomiru, strana firma neka, mislim Holandija (ako se na varam)i mislim da ćeš ga tamo najprije nači.
pozdrav! |
|
![]() |
|
lili42 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 71 |
Hvala na informaciji , a ja ću do tada vrijedno tražiti po Zgb.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Lili,ako ti se nitko ne javi,tko ima domaće,javi mi pa ću ti pogledati kod nas u sjemenarama.Ja sam ga najesen našla,ne znam gdje točno,no ako ti pomaže išta,sjeme je naše"podravsko gospodarstvo"-rosa.Njihovo sjeme ima i po trgovinama(plodine,baumax,merkur)i poljoapotekama.
Budući da brzo niče,sije si u 3-4mj.direktno u vrt pa ima još vremena da ga nabaviš
![]() |
|
![]() |
|
pozdrav svima... molila bi ako netko ima sjeme ljetnog čempresa za prodati ,mijenjati ili pokloniti .Nedavno sam vidjela neke slike i oduševila se , a n
igdje ne mogu naći..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |