Da li je ovo vrsta šimšira? |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 07:13 |
Euonymusa ima puno vrsta, mali grmići, zimzeleni, jednobojnih ili šarenih listova, nezahtjevni u pogledu tla i njege. Dobri su i za balkonske kombinacije, naročito zimi kada obično balkonski sandučići ostanu prazni
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da, točnije euonymus microphyllus, ali po osobinama, čini mi se vrlo sličan šimširu. Raste sporo do 50cm visine.
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Daj malo proširi odgovor Otok!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
euonimus
|
|
![]() |
|
Danas sam kupila ovu biljku, u trgovini mi nisu znali reći da li je to šarenolisni šimšir. Slike su tu, pa mi recite što je to. Uzgoj, njega, šišanje, mjesto itd???
![]() ![]() ![]() Eh da na računu koji sam dobila piše: LON. EUONYM s tim da oni kažu da to uopće ne mora biti točno ime. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |