Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sissinghurst Garden - Engleska+ nove 2009
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Sissinghurst Garden - Engleska+ nove 2009

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sissinghurst Garden - Engleska+ nove 2009
    Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 11:25
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 10:36
Ah ti englezi!!

Zakaj do tam nema mosta!!!???
smile94
Onaj slapić od clematisa bu prekrasan kad se još malo razraste, a mi ga furt stavljamo da se penje!

Tu se igramo

http://satyninabajka.blogspot.com/
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 08:23
Originalno poslano od člana domingo domingo napisao:

Bok zvrk......bilo bi lijepo kad bi nam donjela ruže puzaćice bar kod admina pa da si mi razmnožimo a kasnije da ih sebi kalemimo na ruže stablašice pa da imamo ruže kišobranke.....smile151smile92

Moram reci da ne kuzim sto je pisac htjeo reci Ermm.
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 21:08
Bok zvrk......bilo bi lijepo kad bi nam donjela ruže puzaćice bar kod admina pa da si mi razmnožimo a kasnije da ih sebi kalemimo na ruže stablašice pa da imamo ruže kišobranke.....smile151smile92
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 13:17
Zvrk ti nas liječiš ovako lijepim slikama.
I drugi puta ne idi bez fotića...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 10:20
Blago tebi kad takvu ljepotu imaš prilike vidjeti svaki dan, pa još uživati u svemu - predivne slikice.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 00:55
Prekrasno. Ovo bi svaki grad trebao imati.smile64
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 22:10

Zvrk, nama slika nikad dosta LOL. Meni je užitak pogledati za mene daleke krajeve i vrtove u njima, zato sam ti stavljaj slike....

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 23:22
Originalno poslano od člana Željka Željka napisao:

Nemam riječi! Jako lijepo! Naročito mi se sviđa clematis i zidić preko kojeg se pruža... Božanstveno! Blago vama što vam je taj vrt samo 5 min udaljen .

Zato sto je tako blizu smo stalno tamo.
Sad u 5.mj. otvaraju organski povrtnjak, pa ce opet biti puno posjetilaca.
Svakakvi jezici se cuju kad se secem vrtom, ljudi doslovno dolazi sa svih strana svijeta.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 23:21
kat.rea ,dosta slika ?LOL(imam jos, treba vremena za staviti pa mi ide sporije)
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 23:17

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 23:02
Uz svako drvo u drvoredu je jedna cvjetna kombinacija

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 22:29
Hvala ti Zvrk na ovim predivnim slikama. Iz ovih slika koje si podijelila sa nama mogu naslutiti koja ljepota se skriva unutar vrta. Mogu te samo skrušeno moliti za još i još slika.
Fritilaria je novost za mene ( ove godine ju prvi put imam) , a sada vidim bijelu smile181što nisam znala ni da postoji. Hvala ti...
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 22:15
Nemam riječi! Jako lijepo! Naročito mi se sviđa clematis i zidić preko kojeg se pruža... Božanstveno! Blago vama što vam je taj vrt samo 5 min udaljen .
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 21:47
Originalno poslano od člana Baka Bea Baka Bea napisao:

Hvala Zvrk na ovim prekrasnim prizorima. Snimala sam emisije 'Radoznali vrtlari' ( a i još neke emisije na tu temu od BBC-a) i zahvaljujući njima upoznala mnoge čuvene engleske vrtove, bar virtualno, pa mi se čini kao da sam u Sissinghurst Gardenu već bila. Oni zidovi od stare cigle, koja se ponavlja u stazama, baš djeluju rustično, krasna su pozadina za biljke. Sve si mislim koliko se kod nas ruši, a sva stara cigla završi na deponijima, a bolja je od nove. Možda netko dobije ideju.poz...

Ja jako volim staru ciglu i uvijek nju izaberem kad kupujem za rub travnjaka/cvjetnjaka.
Imam jos puno divnih slika iz ovog drvoreda,tu stvarno ima dobrih kombinacija cvijecaWink.
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 08:32
Hvala Zvrk na ovim prekrasnim prizorima. Snimala sam emisije 'Radoznali vrtlari' ( a i još neke emisije na tu temu od BBC-a) i zahvaljujući njima upoznala mnoge čuvene engleske vrtove, bar virtualno, pa mi se čini kao da sam u Sissinghurst Gardenu već bila. Oni zidovi od stare cigle, koja se ponavlja u stazama, baš djeluju rustično, krasna su pozadina za biljke. Sve si mislim koliko se kod nas ruši, a sva stara cigla završi na deponijima, a bolja je od nove. Možda netko dobije ideju.poz...
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 22:20
Ruza

Ulaz u 'drvored'

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 00:14
Euphorbia

Stipa Gigantea

Ruza penjacica

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 00:03

Dicentra Bacchanal

Clematis

Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 22:02
....toliko divno da je skoro nestvarno...smile71...hvala ti ... :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.