Stari Grad- Hvar |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
romira ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovako izgleda stari put od trajekta do Paiza
![]() ![]() ![]() lipo, zar ne
![]() ![]() |
|
la vita e' bella
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Manekenkica ti je preslatka, jeste li to vas dvije krenule tražiti našu Branku izgubljenu ovih dana negdje na Hvaru?
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Bela pufnica je kao secer a zuti zbunovi miomirisni (vrtelo mi se u glavi od tolikog mirisa i lepote! |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Romira, slike su fantastične!!!
A kada ti bude usput slikaj nam malo grad Hvar sa Fortice i Mandrač i plaže iza hotela Amfora, one uvalice iza hotela!!!
Meni je taj dio puno poznatiji od ovih slika, ali kao što rekoh i ove su fantastične!!!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kad je u pitanju Hvar uvijek ostanem bez teksta!
Prelijepo!
|
|
![]() |
|
romira ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 66 |
la vita e' bella
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Prekrasno!!!
![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Krasno je!Baš sam žalosna što je kod mene tako ljigavo.
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
...ma neka je bar nekamo lipo i suncano
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Hvala na suncu, zalasku i bonaci...uživam uz lagano rominjanje kiše (pada već danima brrrrrrrrrr)
|
|
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Odlično
a palme
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Romira stvarno predivno!Mene su kalete podsetile na stari deo Zadra
![]() |
|
![]() |
|
Nena79 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Svibanj 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 262 |
Volela bih jednog dana da dođem na Hvar....Izgleda tako svetski a ipak spokojno i mirno,mislim da bih imala osećaj bez obzira gde se nađem kao da sam u svom dvorištu...
Slike su odlične |
|
Ne idite utabanim putem...Umesto toga krenite tamo gde puta nema i ostavite trag...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nema Romire, nema slika. Šteta.Baš je bilo lijepo prošetati....
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Hvar je prekrasan otok,nažalost nijednom nisam bila tu
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
slike su prekrasne,kroz hvar sam samo prošao ali ipak....
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |