Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stari Grad- Hvar
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Stari Grad- Hvar

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
romira View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 66
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje romira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 22:59
Ovako izgleda stari put od trajekta do Paiza

lipo, zar ne Clap

la vita e' bella
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 11:50
Manekenkica ti je preslatka, jeste li to vas dvije krenule tražiti našu Branku izgubljenu ovih dana negdje na Hvaru?
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 13:09

Bela pufnica je kao secer a zuti zbunovi miomirisni (vrtelo mi se u glavi od tolikog mirisa i lepote! Clap

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2008 u 13:15
Romira, slike su fantastične!!!

A kada ti bude usput slikaj nam malo grad Hvar sa Fortice i Mandrač i plaže iza hotela Amfora, one uvalice iza hotela!!!

Meni je taj dio puno poznatiji od ovih slika, ali kao što rekoh i ove su fantastične!!!Thumbs%20Up
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2008 u 22:29
Kad je u pitanju Hvar uvijek ostanem bez teksta!
Prelijepo!
Na vrh
romira View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 66
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje romira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2008 u 23:30
Mi danas, večeras stigli nazad u Split Cry, ima i ovde obaveza...Confused

Malo smo bili do VRBOSKE

Naša Venecija   

la vita e' bella
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2008 u 08:52
Prekrasno!!!Thumbs%20Up
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2008 u 09:02
Krasno je!Baš sam žalosna što je kod mene tako ljigavo.
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2008 u 14:48
...ma neka je bar nekamo lipo i suncano
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2008 u 23:00
Hvala na suncu, zalasku i bonaci...uživam uz lagano rominjanje kiše (pada već danima brrrrrrrrrr)
Na vrh
gogica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gogica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2008 u 17:11
Odlično
a palme smile91
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2008 u 22:08
Romira stvarno predivno!Mene su kalete podsetile na stari deo Zadra
Na vrh
Nena79 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 262
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nena79 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 08:56
Volela bih jednog dana da dođem na Hvar....Izgleda tako svetski a ipak spokojno i mirno,mislim da bih imala osećaj bez obzira gde se nađem kao da sam u svom dvorištu...

Slike su odlične
Ne idite utabanim putem...Umesto toga krenite tamo gde puta nema i ostavite trag...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 10:35
Nema Romire, nema slika. Šteta.Baš je bilo lijepo prošetati....
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 11:26
Hvar je prekrasan otok,nažalost nijednom nisam bila tu
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 19:34
slike su prekrasne,kroz hvar sam samo prošao ali ipak....
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.