Vrtni centar u Seiersbergu |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ovo je na kraju bio moj izbor |
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super, hvala kad si podijelila sa nama a vidim i ti si na kraju izabrala lijepu i bogatu kolekciju
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledala slikice, hvala ti na njima.
Lijepo je vidjeti ovako nešto. Kakav li je tek užitak sve to vidjeti uživo!!!!
A što se izbora tiče - prekrasno! I još bih dodala - samo to? Kraj onolikog izbora, treba imato dooobru ručnu kočnicu. Hortenzije obaraju...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia, hvala ti na slikicama, krasne biljke, a tvoj izbor je za 10
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrlo,vrlo lijepo
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da vam se dopalo.dadinica kočnice su bile jer je toliko vruće da sam se bojala da mi sve ne uvene.Hortenzije bi mogla posaditi tek kad malo zahladi i bilo bi šteta da prije toga propadnu.Cijena in je od 15 -20 E,ali dvostruko veće nego kod nas.Samo je ona sa crvenkastim lišćem,čini mi se,25 E.Ja takvu nikad nisam vidjela.Sukulenti i kaktusi od 3-7 E,ali također puno veći nego ovdje,naravno izbor je bolji.Ja se toplo nadam da će se i kod nas otvoriti Dehner.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
potpisujem dadinicu, sve je rekla
a ja ću samo kratko -hvala i wow!!! |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |