Cvijetni kutak malog srca !!! |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema mi druge moram te i ja tražiti sjeme bijele frajle.neznam jesam li ti poslao adresu,ili ako uskoro opet bude kakva kavica pa da mi doneseš.ovo sa kavicama je super,inače nebi izašao iz vrta.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Sponzorirani linkovi | |
malosrce
Već proklijao Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
skitnico,
joj tak smo blizu,
kakva pošta,
bacila bum ti sa pračkom u dvorište,
onda se buš čudil kak imaš bijelu frajlicu
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo srece ti si pravoVELIKO
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
malosrce
Već proklijao Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma daj, pretjeruješ !!!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, to nije prepucavanje, jer je malosrce meni divna osoba...a osim toga živi blizu moje sestre...tako da je pitanje kada ćemo se uskoro vidjeti...
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sjemenke "doletjele"sad još samo da dođe vrijeme sadnje.pitao sam šogoricu za tebe,ma kako te ne bi znala kaže.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
malosrce
Opcije poruke
Hvala(0)
|
skitnico, sada možeš to posaditi, u biti samo stavi na zemlju i one će se same posijati....
kako nebi poznavala, nadam se po dobrim djelima....
a kad ću ja dobiti tvoje cvijeće....
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad ti odgovara,kad imaš vremena.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ja neznam ko tu koga laže , malo srce , ti si veliš početniok , - pa ja bi se rado mijenjala za tvoje početničke radove , ako si za , ali neznam kaj bi rekel tvoji moj m,
mislim svaka čast sve ti je jednostavno divno ,, ja također u ovom oprednjem dijelu nebi nišzta više dotrpavala , izuzev možda pokoje niske zimzelene biljkice , ali u maloj količini , a za ostatak češ se ti sigurno već na vrijeme pobrinuti , -vidim ja da to tebi neide baš!!!! a da si srce , jesi -ali veliko |
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ups - opet žurne greške u pisanju -sory
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo mi je preslatkoooo (Cotula hispida) gdje mogu nabaviti takav slatkiš i kada ga, kako i kuda sadim!??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
malosrce
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Branka,
hvala na komentariću.....
Pohvali....
ma daj pa Vi imate toliko raznovrsnog cvijeća,
da mi je milina gledati ga!!!!!
A ovo je moje sve pre zeleno, tako da ću staviti nešto bojice,
ali decentno....
|
|
malosrce
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma ja sam ga kupila na placu..... i bio je 5 kn.....
pod trajnicom......
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledat ću na proljeće, mislim da ga nisam do sad vidjela..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pripazi samo da ga zasadiš na vrlo suho mjesto (ili prospi kamenčiće, oblutke oko njega) jer je meni istrulio (zbog pretjerane vlage!) Sretno!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas je slatka i neobicna
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prezeleno veliš, e točno tako i ja velim za svoje dvorište. Fali mi boja, malo šarenila. Ovo što si nam pokazala je lijepo, a sigurno će biti još ljepše dok ti to "doradiš" .
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fale mi Bergenije ?
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malosrce, vrt ti je lani bio krasan, što se sada dešava?
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno, što je s ovim predivnim vrtom ove godine?
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |