Traži se savjet vrtlara :o) |
Odgovori |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 07:09 |
Dobio sam ovih dana jedan upit na mail.
Pa ukoliko ima zainteresiranih slobodno se javite.
Postovani, imam jedno pitanje. dobili smo nasledstvo od bakice... a to je brdo bilja i zelenila i orhideja i ...u glavnom ne kuzim ja nista sto smo to dobili, ali dn. borovak nam izgleda kao zimski vrt;)) Ja sam to sredila na svoju ruku, ali se pojavili i zuto lišće i neke mrlje. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Tanja 20
Pustio korijenje Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predloži im naš forum, neće se razočarati. Tu smo da si pomažemo, jel tako?
|
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znaju za stranicu. vjerovatno bi ljudi htjeli to osobno cuti, da lakse "sjedne"
vjerovatno ce se naci netko iz zagreba da ode na koju minutu i objasni im sta i kako.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo bi mogla biti preporuka za honorni posao, bravo admine
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |