pick point tehnika vezenja |
Odgovori |
Korisnik | |
altea
Novo sjeme Pridružen: 04 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 06:47 |
molim Vas ako tko ima kakvih šema za pick point rad da mi pošalje na vuksanic@gmail.com , teško dolazim do takvih radova pa ako možete pomagajte
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Tatjana_bg
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
altea
Novo sjeme Pridružen: 04 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako je to rađeno koncom, tada ti je postupak takav da si isprintaš motive koje želiš i tada staviš motiv na papir na kojem želiš napraviti sliku te rubove motiva pikaš iglom , ali tako da ti dođu preko oba papira, tako da ti na drugome papiru ostanu obrisi motiva, i kad si gotova s time uzmeš iglu i konac i provlačiš ih kroz rupe koje si napravila..i kad završiš dobijaš sliku.nadam se da sam pomogla ako je to uopće to.
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova tehnika se zove drugacija,imas ovde da vidis kako se radi SEME I IZRADAako treba pomocc kazi samo
|
|
altea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni su rekli da se tako zove taj bod ali nema veze naučila sam raditi ali mi treba šema možda gospe ili sl. a ova stranica je super hvala ti
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda ti ovo bude upotrebljivo
www.advanced-embroidery-designs.com/html/21291.html (gospa) Probaj potražiti pod embroidery designs ili embroidery patterns |
|
lilana
Novo sjeme Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: Yemen Status: Offline Bodovi: 32 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imas i na sajtu stranamasterov.ru idi na tehnike pa izonitb
|
|
altea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam puno ste mi pomogle, sretan Uskrs svima
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
IZONIT |
|
altea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gdje se može kupiti papir-karton za paspatue da mogu sama izrezati za slike
|
|
mirjana4
Novo sjeme Pridružen: 01 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i ja da se predstavim na ovom forumu jako mi je drago da vam se sviđa moj blog,ako nekoga nešto zanima tu sam za pomoći
|
|
altea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mirjana, blog vam je divan zato sam te slike i pokazala za primjer što je pickpoint jer nisam imala svoju sliku na mobitelu ali ako mi uspije stavljam zadnju napravljenu. Pozdrav
|
|
altea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anatt
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Novo sjeme Pridružen: 03 Prosinac 2012 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim vas ako mozete da i meni posaljete na razne.zadeve85@gmail.com hvala ako mozete;+)
|
|
a.s. marija
Novo sjeme Pridružen: 09 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poštovana,
Voljela bih ako imate koju stranicu na latinici, neznam čirlilcu a vidim da ima mnogo lijepih slika. hvala. |
|
daniela1111
Novo sjeme Pridružen: 28 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav...nedavno sam se počela baviti pickpoint tehnikom pa bi te molila ako ima tko kakvu shemu i upute za sve one zavijutke ...baš bi se htjela usavršiti... hvala , daniela
moj mail: daniela.jalsovec1111@gmail.com |
|
daniela1111
Novo sjeme Pridružen: 28 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav ...ako mi možeš poslati kakve sheme i tehnike pickpointa bila bi ti prezahvalna ,,,daniela1111
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |