Bolesne orhideje |
Odgovori | Stranica <1 161718 |
Korisnik | |
maldini
Novo sjeme Pridružen: 11 Rujan 2016 Lokacija: Nis Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puno, Kacunak. Nikada nisam koristila ta sredstva i ne znam da li smem s obzirom da imam malo dete i bebu. Probacu prvo sa nikotinom da zalijem, to sam negde procitala, mada ne znam da li je za ove bubice.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razumijem te, i ja imam bebu... Iznesem na balkon, ispršćem pa unesem na prozorsku dasku kad se biljka ocijedi. Imaš Plantellia sprej na skroz prirodnoj bazi protiv insekata i vaši, zelena boca sa prskalicom, onako kao za prozore. "Kenyatox verde" se zove, odlična stvar.
Ej, da... Umalo da zaboravim! U roku pet minuta riješila sam se bubica na cvijetu ljubičice tako što sam prskala iznad njih onaj obični sprej za insekte, tipa Raid, i još malo po prostoriji, izašla i zatvorila vrata i prozore na nekih pola sata. Normalno izvedeš bebu pa posle provjetriš. Više nigdje ni jedne jedine bubice nije bilo, izuzev krepanih okolo heheheh |
|
maldini
Novo sjeme Pridružen: 11 Rujan 2016 Lokacija: Nis Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, Kacunak. Kupila sam Acta
Ru ali jos je nisam iskoristila. Isprskala sam prvo deTerdzentom za sudove i kai da se smanjio broj bubica, posle par dana sam je isprskala jos jednom i za sada ih nema. A Actara mi ceka spremna ako ovo ne uspe.Bilo bi super da ne moram da je upotrebim. A ako do toga dodje moracu da zalijem jos dve koje stoje pored ove zarazene, preventivno, pogotovo sto na jednoj radte cvetna drska pa ne zelim da i nju srede ove bubice. Imam jos dve , alu na drugom prozoru i kod njih je sve ok, necu da ih diram, tretiracu samo ove tri. |
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Orhideja mi ostala bez korijena tj. žila vjerojatno zbog previše zalijevanja je istrulao, ima li pomoći?
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Teško ako je baš svo korijenje istrunulo, ako ima zračnog korijenja, onda pokušaj ga ugurati u posudu.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Odgovori | Stranica <1 161718 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |