Dnevnik jedne ruze |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tillandsia je počela dobivat prekrasnu crvenu boju. nadam se da cu ubrzo vidjet i njen prvi cvijet. bas joj se veselim
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam i danas sadila. posijala sam sjemenke vrtnog hibiskusa.
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sedmicu dana nakon sijanja već su počele nicati sjemenke! niknuo je suncokret,neven,i još nesto al neznam sta
u jednu pliću posudu sam vise toga posijala,napravila malene pregrade,dodala papiriće sa natpisom u kojem sam ih dobila a onda kako jugo zapuhalo sve mi papiriće bacilo a sjemeke se pomjesale u desnom pitaru sjemenke nevena u ljevom nisam sigurna sto je ovde nema čega nema suncokret |
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oho bit će tu svega jedna čekam da naraste i procvjeta draga!!
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prošlo je dugo vremena od zadnje bilješke u mom dnevniku. od svega posađenog ništa mi nije uspjelo. nikne,naraste,presadim a zatim uvene unatoč svom mom trudu. i tako su ostale samo ruže i hortenzija. ali ni njih više nema otišla su balkonska vrata,nemogu nikako na balkon a ruže koje su bile zdrave,davale cvijeta i koje su još ovo proljeće imale nove izdanke ubilo je prvo proljetno sunce i od ruža više ništa nije ostalo,samo suhe tanke grane koje su nekad bile prepune lijepih cvijetova. i tako tuzno gledam kroz balkonska vrata kako mi je sve propalo u par mjeseci nesto sto sam sa veseljem godinama uzgajala :(
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesi se udala rose? kad budeš mlada snaha, sve će uspijevati
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam,slobodna sam ko ptičica |
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |