Mjesečev kalendar |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |||
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Časopis Moj lijepi vtr ( br.2 izašao je 22.01.2013 ) ima dar čitateljima Mjesečev kalendar 2013
|
|||
Rijeka
|
|||
Sponzorirani linkovi | |||
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Bravo MiraK,
|
|||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|||
jadranka4
Pustio korijenje Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
MiraK puno, puno hvala za sjetveni. Jedino sam ga preko tvog linka uspjela ispisati.
|
|||
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Sve što nađem stavim, vjerujem da koristi svima. Makar je svako područje druga klimatska zona ima odstupanja. Nisam stručna, malo znam o svemu ovome ali učim skupa sa vama.
|
|||
Rijeka
|
|||
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Mira K,hvala,odmah sam išla kupiti Moj lijepi vrt.Pitat ću što mi nije jasno.
|
|||
agava1504
Već proklijao Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Mira K hvala, imam Vrt i po njemu mogu sijati ljetnice, 11.2. i 12.2. od 18.00 sati..jel. tako?..a baš sam danas mislila, ali odustajem po 11.2...
|
|||
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Naišla sam na neke linkove,oprostite ako su već bili objavljeni.
http://www.the-gardeners-calendar.co.uk/moon_planting.asp - http://www.the-gardeners-calendar.co.uk/moon_planting.asp |
|||
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Da ne remetim Pravila (pročitala nakon što sam dobila po repu ), a da podijelim ono što koristim i što mi koristi, uguglajte: Sjetveni kalendar .... malo potražite i sretno sa sijanjem, sadnjom, presadnjom i svim ostalim čarima vrtlarenja....
lp |
|||
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |