Jasmin |
Odgovori | Stranica <1 141516 |
Korisnik | |
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uuu ovaj je lijep
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan je ,sliči na alamandu,samo čini mi se da su cvijetovi puno veći
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina, lep je žuti ali ovaj beli jasminoides je bez premca. setila sam ga se kada sam u Rimu videla terase i zidove prekrivene njime. Bilo ga je na sve strane, mirisao je božanstveno i izgleda da je njihova omiljena biljka. Ni u jednoj metropoli ne videh da toliko pažnje posvećuju svojim balkonima, terasama i krovovima
.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
d.i.n.a.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok ljudi, trebala bih savjet... Naime kupila sam zvijezdasti jasmin u zelji da svojoj terasi dodam biljcicu koja ce mirisati cijelo ljeto, da bi saznala da su sanse za kontinentalno prezivljavanje mrsave. Procitala sam par stranica al se pogubim u latinskim imenima pa vas molim da mi predlozite biljku koja bi oplela ogradu i lijepo mirisala kad sve ostalo ocvate, a da izdrzi kontinentalne zime. Ne mora cak biti iz roda jasmina, pozeljno je da jako mirisi ... Ili kombinacija biljaka?
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@mimar, ovakvi prizori ni jednog cvjetoljupca ne ostavljaju ravnodušnog.
@d.i.n.a. jasmin cvijeta samo početkom ljeta, to nije ono što tražiš.
|
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako mirisne cvjetove ima lonicera - bijela, ali mislim da ona ne cvate cijelo ljeto... tekoma cvate ljeti, ali ne miriše... |
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh, da mi je vasa klima barem preko zime
bio bih malo blize Bebolininom lepotanu |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije moj,susjedin je,ali budući da nje skoro nikad nema ja sam ga *posvojila* |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nigde ne nadjoh,ni uz pomoc Dadinice,zimski jasmin-Nudiflorum
kod mene uveliko procvetao. |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moze li molim netko detaljno napisat kako se razmnozava raznicama?
Imam priliku nabavit reznice od jednog starog grmolikog koji prekrasni mirise. |
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
Odgovori | Stranica <1 141516 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |