Korisnik
Tema Pretraga Opcije teme
Nisa
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017
Status: Offline
Bodovi: 3089
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Kolovoz 2017 u 08:28
Draga milice7, sretan rođendan od srca želim
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Sponzorirani linkovi
kosjenkaSB
Već proklijao
Bodovi: 150
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Kolovoz 2017 u 08:52
I ja ti od srca zelim sretan rodjendam
aurelia
Odrastao grm
Bodovi: 1341
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Kolovoz 2017 u 11:54
Sretan rođendan draga milice7
Cimicifuga
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017
Bodovi: 5167
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Kolovoz 2017 u 12:44
Sretan rođendan!
< id="SL_locer" ="" title="Lock-in "> < value="auto">Detect language< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="be">Belarusian< value="bn">Bengali< value="bs">Bosnian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="ceb">Cebuano< value="ny">Chichewa< value="zh-CN">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="ha">Hausa< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hmn">Hmong< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="ig">Igbo< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="jw">Javanese< value="kn">Kannada< value="kk">Kazakh< value="km">Khmer< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="mg">Malagasy< value="ms">Malay< value="ml">Malayalam< value="mt">Maltese< value="mi">Maori< value="mr">Marathi< value="mn">Mongolian< value="my">Myanmar (Burmese)< value="ne">Nepali< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="pa">Punjabi< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="st">Sesotho< value="si">Sinhala< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="so">Somali< value="es">Spanish< value="su">Sundanese< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="tg">Tajik< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="uz">Uzbek< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish< value="yo">Yoruba< value="zu">Zulu
< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="be">Belarusian< value="bn">Bengali< value="bs">Bosnian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="ceb">Cebuano< value="ny">Chichewa< value="zh-CN">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< ed="ed" value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="ha">Hausa< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hmn">Hmong< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="ig">Igbo< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="jw">Javanese< value="kn">Kannada< value="kk">Kazakh< value="km">Khmer< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="mg">Malagasy< value="ms">Malay< value="ml">Malayalam< value="mt">Maltese< value="mi">Maori< value="mr">Marathi< value="mn">Mongolian< value="my">Myanmar (Burmese)< value="ne">Nepali< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="pa">Punjabi< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="st">Sesotho< value="si">Sinhala< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="so">Somali< value="es">Spanish< value="su">Sundanese< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="tg">Tajik< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="uz">Uzbek< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish< value="yo">Yoruba< value="zu">Zulu
Text-to-speech function is limited to 200 characters
enrikova nona
Cvjetni guru
Bodovi: 6269
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Kolovoz 2017 u 12:50
Sretan rođendan draga Anice!
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
milica7
Cvjetni guru
Bodovi: 10300
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Kolovoz 2017 u 16:02
Drage moje, cvjetne prijateljice,
Gute Fee,
Nisa,
Kosjenka,
Aurelia,
Cimicifuga,
Enrikova nona!
Veliku radost ste mi danas napravile vašim čestitkama..... Hvala vam od srca......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
korijenko
Cvjetni guru
Bodovi: 6701
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2017 u 15:21
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža (zgora Opatije)
milica7
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2017 u 15:59
Korijenko, hvala ti za čestitku... Veselim se.....
Carol
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14
Bodovi: 2208
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 05 Rujan 2017 u 11:28
SRETAN TI ROĐENDAN DRAGA MILICA
Vu plavem trnaci mi hiža stoji od zelenih veja je videti ni..
milica7
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 05 Rujan 2017 u 12:28
Carol, hvala ti puno....
Nisa
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017
Bodovi: 3089
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Kolovoz 2018 u 07:41
Draga milice, od srca sretan rođendan, puno zdravlja i sreće ti želim. Sretno !!!
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
macorka
Mladi grm
Bodovi: 512
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Kolovoz 2018 u 09:41
Sretan rođendan i od mene.I želim još puno prekrasnih slikica iz vrta.
milica7
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Kolovoz 2018 u 17:56
Nisa,
Macorka,
Hvala vam od srca, drage moje, baš ste me obradovale......
kosjenkaSB
Već proklijao
Bodovi: 150
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2018 u 09:17
I od mene sretan rodjendan!
milica7
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2018 u 11:55
Kosjenka, hvala ti, baš si me obradovala.....
miska
Cvjetni guru
Bodovi: 8574
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2018 u 15:33
Sretan rođendan
Cimicifuga
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017
Bodovi: 5167
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2018 u 19:01
I ja ti sa malim zakašnjenjem želim svako dobro!
< id="SL_locer" ="" title="Lock-in "> < value="auto">Detect language< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="am">Amharic< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="be">Belarusian< value="bn">Bengali< value="bs">Bosnian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="ceb">Cebuano< value="ny">Chichewa< value="zh-CN">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="co">Corsican< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="fy">Frisian< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="ha">Hausa< value="haw">Hawaiian< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hmn">Hmong< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="ig">Igbo< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="jw">Javanese< value="kn">Kannada< value="kk">Kazakh< value="km">Khmer< value="ko">Korean< value="ku">Kurdish< value="ky">Kyrgyz< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="lb">Luxembourgish< value="mk">Macedonian< value="mg">Malagasy< value="ms">Malay< value="ml">Malayalam< value="mt">Maltese< value="mi">Maori< value="mr">Marathi< value="mn">Mongolian< value="my">Myanmar (Burmese)< value="ne">Nepali< value="no">Norwegian< value="ps">Pashto< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="pa">Punjabi< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sm">Samoan< value="gd">Scots Gaelic< value="sr">Serbian< value="st">Sesotho< value="sn">Shona< value="sd">Sindhi< value="si">Sinhala< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="so">Somali< value="es">Spanish< value="su">Sundanese< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="tg">Tajik< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="uz">Uzbek< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="xh">Xhosa< value="yi">Yiddish< value="yo">Yoruba< value="zu">Zulu
< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="am">Amharic< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="be">Belarusian< value="bn">Bengali< value="bs">Bosnian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="ceb">Cebuano< value="ny">Chichewa< value="zh-CN">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="co">Corsican< ed="ed" value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="fy">Frisian< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="ha">Hausa< value="haw">Hawaiian< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hmn">Hmong< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="ig">Igbo< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="jw">Javanese< value="kn">Kannada< value="kk">Kazakh< value="km">Khmer< value="ko">Korean< value="ku">Kurdish< value="ky">Kyrgyz< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="lb">Luxembourgish< value="mk">Macedonian< value="mg">Malagasy< value="ms">Malay< value="ml">Malayalam< value="mt">Maltese< value="mi">Maori< value="mr">Marathi< value="mn">Mongolian< value="my">Myanmar (Burmese)< value="ne">Nepali< value="no">Norwegian< value="ps">Pashto< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="pa">Punjabi< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sm">Samoan< value="gd">Scots Gaelic< value="sr">Serbian< value="st">Sesotho< value="sn">Shona< value="sd">Sindhi< value="si">Sinhala< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="so">Somali< value="es">Spanish< value="su">Sundanese< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="tg">Tajik< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="uz">Uzbek< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="xh">Xhosa< value="yi">Yiddish< value="yo">Yoruba< value="zu">Zulu
Text-to-speech function is limited to 200 characters
milica7
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2018 u 21:45
Miska,
Cimicifuga,
Hvala vam, drage moje, obradovala sam se čestitkama....