neriješivi problem |
Odgovori |
Korisnik | |
Mateus
Nedavno posijan Pridružen: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Ožujak 2012 u 01:03 |
čitam po svim forumima i nikako ne mogu naći zadovoljavajuće rješenje i odgovor na pitanje koje me muči već neko vrijeme s obzirom da sam apsolutna neznalica što se tiče cvijeća.
ovako. odlučila sam preurediti kuhinju i osvježiti ju cvijećem. problem je što je kuhinja na sjeveru i u prizemlju tako da gotovo nikad nema sunca. imam maleni prozor na sjeveru (koji gleda u drvarnice) i veliki prozor na zapadu ( koji gleda u susjedov zid udaljen metar i pol). sunca ima možda sat vremena dok se ne sakrije iza tog ogromnog zida. uz sve ovo, prostorija je jako hladna i kad po zimi počne bura puhat to je mjesto koje se izbjegava. a preko ljeta se pak tamo najviše boravi jer je "osvježavajuća". dakle, postoji li ikakva biljka koja može uspjevati u ovakvim uvjetima? |
|
Sponzorirani linkovi | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mateus - dobro nam došla
mislim da bi paprati mogle ići, ima ih raznih vrsta - na kućne mislim zamioculcas ne treba svjetlo, postoji još biljaka koje trpe negrijani prostor zimi, a ljeti ih izneseš na svjetlije mjesto - kaktusi npr. |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla, pokušaj s klivijom, dracenom, nekim papratima, asparagus. ja nisam baš neki ljubitelj tih zelenih lišćamonki kak ih zovemo ali bolje je išta života u prostorijama nego ništa.
|
|
belica,zagreb
|
|
Mateus
Nedavno posijan Pridružen: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na odgovorima. nadam se da će mi uspjeti. kuhinja mi je lijepa narančasta i taman bi bilo lijepo da je krasi par zelenih biljčica. mislim da ću imati još svakakvih pitanja jer nikad nisam imala biljke osim slonove noge koja mi polako vene i ne znam šta ću... . do prije par mjeseci bila je prekrasna i bujna i sad je jadna... pokušat ću je presadit dr.mjesec, možda pomogne.... |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |