uši na kadificama |
Odgovori |
Korisnik | |
orhideja4
Upravo klijam Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 15:45 |
Prim jetila sam da mi već par dana kadifice klanjaju na balkonu iako ih zalivam i vidim danas male sitne zelene uši na listovima, a listovi su kao malo ljepljivi. Molim vas za pomoć kako da se riješim toga, imate li kakav prirodni lijek. Nešto sam čitala da se nasjecka češnjak i stavi u vodu pa se nakon par stai pošprica biljka tom vodom ali me strah probat dok nečujem vaše savjete
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slobodno mozes probati, samoj biljci nece biti sigurno nista.... cak mi je upitno i za malu zelenu gamad da ce biti unistena... ali ako ne uspije javi da pokusamo nesto drugo skemijati
|
|
orhideja4
Upravo klijam Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pokušala ja i ništa |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |