Fuksija - Fuchsia |
Odgovori | Stranica <1 333435 |
Korisnik | |
Anakiki
Novo sjeme Pridružen: 02 Srpanj 2020 Lokacija: Dubrovnik Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anakiki
Novo sjeme Pridružen: 02 Srpanj 2020 Lokacija: Dubrovnik Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna
|
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Ana, dobro dosla! Pokusaj ako mozes pratit u kauflandu, tamo nekad znaju imat fuksije. Da nisi tako daleko, bilo bi lakse rijesit tvoj problem
|
|
S obzirom na obzir, da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir na dolazi u obzir.
|
|
Anakiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poz, hvala ti puno na odgovoru !
Ajme mi nemamo kaufland u Dubrovniku. Toliko volim te Fuksije i Begonije a nigdje ih nema. |
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas mi je zao... Poznato mi je to kad nemozes naci nesto sto ti se jako svida. Ali vjerujem da ces uspjeti pronaci negdje
|
|
S obzirom na obzir, da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir na dolazi u obzir.
|
|
Anakiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cekat cu iducu sezonu
Hvala !
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
pozdrav novoj članici; u Dubrovniku sam kupila zanimljivih sadnica, imali su i fuksije, neka poljoapoteka na izlazu prema Slanom, ne znam kako se zovu ali imaju svašta. Pokušajte tamo, ako nisu rasprodali
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bauhaus zna imati neke vrste biljaka, kako je sezona tako izbacuju. Ima ga Split i Zadar. Imate li nešto slično Buhausu tu? Sad sam u De i ovdje imaju sve od banane pa nadalje.A i vrtni centri su puni cvijeća. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Anakiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poz , ma bilo je cvijeca ali nikako naci fuksiju, nemam srece :) gdje god dođem
svi govore : e jucen zadnju prodali :)
|
|
Odgovori | Stranica <1 333435 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |