Sirupi protiv kašlja |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pokušala sam složiti sirup od borovih iglica, ali mi se nije rastopio šećer,iako je bio cijelo ljeto na južnoj strani terase.
Neznam gdje sam pogriješila. Radila sam u dvije staklenke i u drugoj je u redu.Umjesto da bacim, stavim u čaj i procijem. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja uvijek tresem staklenke par dana dok se ne otopi i ne bude problema. Možda se stvrdnuo i zapekao.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Probaj staviti staklenku u vodu i malo pokušati zagrijavati vodu. Možda se rastopi. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Probala sam staviti u vodu i zagrijavati,ali nije upalilo.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dodaj vode i prokuhaj to. Dobit ćeš isto sirup. Odmah ga trošite.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |