Decora Buzet |
Odgovori |
Korisnik | |
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 17:03 |
Dali ste naručivali neke biljke sa Decore Buzet.Želim naručiti 4 biljke.Sve bi me koštalo 116,00 kn plus poštarina.....Koliko bi me to ispalo?Dali bude kvalitetno zapakirano i za koliko dana stigne.Hvala
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam naručivala i zadovoljna sam.
Oni ti jave kad će poslati, dobro je zapakirano, stigne u dobrom stanju
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A koliko si ti biljki naručivao,dali je bilo više od 100 kn?
|
|
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve piše na njihovoj stranici: http://www.decora.hr/infohr.htm
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam ove godine od njih kupila koraljnu zvončiku, campanulu, svilenicu i monardu - sve se do sada dobro drži
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK koliko si ukupno platila sve to
|
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma neznam više, cijene su ti u katalogu i poštarina 20-30 kn
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da malo oživim ovu temu danas sam od njih naručila neke trajnice
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
tomo
Novo sjeme Pridružen: 26 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 18 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja također redovito svake godine uzmem nešto kod njih.
no zanima me postoji li neka slična vrtlarija ili rasadnik koji ima mogućnost online kupovine i dostave poštom? |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pošalji pp članu našeg foruma dado 84
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam do sada nekoliko puta kupovala u Decori. Imaju dobar katalog s fotografijama i opisom biljaka. Zadovoljna sam s njima, odgovaraju na svaki upit upućen mailom ili telefonom.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mi smo ove godine naručili od njih, stvarno sve pohvale za brze i iscrpne odgovore na upite, nikakvih problema sa narudžbom i dostavom, biljkice stigle u odličnom stanju... Ponuda biljaka mi je zanimljiva, a sviđa mi se i internet stranica
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |