nešto malo drugačije... |
Odgovori |
Korisnik | |
dinazg
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 08:45 |
U mojoj maloj domaćoj radinosti ne nastaje samo decupeage, ima toga još...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dinazg
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dinazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dinazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dinazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo!Ja znam samo jedan bod.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne stvari, meni je moja baka nekad rekla : "Čuj dekla ja bum prije poludela nek tebe navčila heklati!"
|
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo! Samo onaj ko zna šta znači heklati s ljubavlju, zna koliko ti zadovoljstvo predstavlja završen rad!
Dok sam heklala ustavala bi zorom da prije posla mogu malo isheklat a svaki slobodan tenutak bi koristila za to. A danas pun ormar urađenog, došla su neka druga vrimena, mojim se nevistama to ne sviđa. Ja i dalje čuvam, možda će unuci nešto značit! |
|
dinazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam curke..
|
|
dinazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dinazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smeđa majica s krugovima me je oduševila. Spremit ću sliku i pokušati nagovoriti mamu da mi tako nešto nahekla.
|
|
dinazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mogla bi ti to i sama, sigurna sam
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Dina!
Radovi su ti uistinu krasni i sve mi se sviđa. I ja heklam, ali mi je decoupage "oduzeo" svo slobodno vrijeme i momentalno sam samo u tome....
Ali uvijek pomalo nešto radim paralelno, makar poneki miljeić...
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
dinazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jani, ja više uopće neznam što radim! slikam, heklam, pletem, sad sam malo i s makrameom počela...
|
|
dinazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |