Stolnjaci,strojni i ručni rad |
Odgovori |
Korisnik | |
sly85
Novo sjeme Pridružen: 29 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 17:39 |
Pozdrav svima novi sam ovdje,zanima me dali se itko bavi ovom kombinacijom radova za podjelu iskustva?
Ja radim već 10ak godina pa eta ako ikoga zanima tocno može provijerit o čemu se radi na facu http://www.facebook.com/pages/Stolnjacinadstolnjaciru%C4%8Dni-rad/224427754262201?sk=wall[IMG] http://www.facebook.com/photo.php?fbid=224428354262141&set=a.224428257595484.55074.224427754262201&type=1&theater |
|
Sponzorirani linkovi | |
Ivana-Mia
administrator Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno da nas ima.
ali daj ti postavi ovdje slike za nas koji nemamo face :o))
|
|
sly85
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo nekih primjera trenutno uploadam na photobucket jer imam dosta toga pa cu stavit jos :)
|
|
sly85
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://s1109.photobucket.com/albums/h428/madpope1/?previewTheme=84&track=interstitial&previewCancelUrl=http%3A%2F%2Fs1109.photobucket.com%2Falbums%2Fh428%2Fmadpope1%2F
Neznam dali se moze vidjet i preko ovog linka nisam bas s kompom dobar. |
|
AAnčica
Nedavno posijan Pridružen: 13 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zgodno izgleda mada baš nije vidljivo kako treba. Može malo krupnija slika
|
|
sly85
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošao!
nestrpljivo čekamo veće slike ili barem linkove koji rade. izgleda zanimljivo, ali stvarno se slabo vidi. jel to ručno ili mašinski vezeno? |
|
AAnčica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rekla bih da je ručno bar mi tako djeluje u svakom slučaju je zanimljivo volim tekve stvari
|
|
sly85
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj ja i linkovi si bas nismo dobri probat cu otkljucat galeriju nekako...Vez je rađen strojno.
|
|
AAnčica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako god rađeno ljepo izgleda. Sviđa mi se trebalo je i mašte za to ili je rađeno po šemama?
|
|
sly85
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vezovi su mašta.Digitalizirana pretvorena u program i rađena na stroju.Imamo stvarno puno uzoraka otprilike 800 razlicitih ali se ovi najvise prodaju.opheklano je s recimo univerzalnim uzorkom koji pase na sve. E da i ove linkove netreba pisat u google search nego tamo gdje pise web adresa.treba kopirati i zaljepiti na internet adresu :) provijerio sam kod frenda i radi prebacit ce vas na photobucket tamo sam uplodao dosta toga.sretno s linkovima :) http://s1109.photobucket.com/albums/h428/madpope1/
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bit ću iskrena i reći da samim tim što je vez strojni rad kod mene debelo snižava ocjenu ukupnog dojma.
a u vezi toga da su vezovi, kako kažete, mašta... hmmmm.... kako onda da su mi neki uzorci jako poznati i da identične šeme imam već odavno u svojoj zbirci?
|
|
sly85
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hm svatko ima svoj ukus.Strojnim radom sam daleko vise zadovoljan zbog preciznosti,identicnosti i mogucnosti no kao sto rekoh svatko ima svoj ukus. Upravu si neki vezovi su izrađeni jos prije 30g i večinom su u obijevljenoj kolekciji. Trenutno pripremamo nove uzorke i imamo ih dosta.Uzeli smo novi stroj i pravimo unikatne modele od vektora u suradnji s grafickim dizajnerom ali eto za to treba vremena dok izradimo,poslikamo,obijavimo.Cilj nam je napravit prepoznatljiv i unikatan proizvod no kako to vec biva kod nas vec imamo ljudi koji nas kopiraju i ostalo sto nam otezava utoliko sto oni to rade nekvalitetno...
|
|
mimagy
Nedavno posijan Pridružen: 10 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 57 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav,evo da i ja stavim svoj prvi ručni rad ... Mislim da nema boljeg i ljepšeg poklona od jastuka posvečenog samo nama ...
|
|
"Zdrav razum je samo pregršt predrasuda koje smo usvojili do osamnaeste." A.Eistein
|
|
Slavonka1
Nedavno posijan Pridružen: 05 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 54 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovi vezeni radovi su prekrasni ...
|
|
Rajna
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |