Grubišno Polje-mali bilogorski gradić |
Odgovori |
Korisnik | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 17:07 |
Grubišno Polje je mali gradić kroz koji prolazite ako ste na proputovanju iz pravca Virovitice prema Zagrebu, odnosno autoputu Kutini.
Nekada su rekli da je Grubišno Polje slijepo crijevo ali danas je dobro povezano kako sa Daruvarom tako i sa Bjekovarom, a nadamo se i brzoj cesti .Pokušati ću Vam približiti ljepote moga gradića. Početi ću sa središtem u kojem se nalaz župna crkva sv. Josipa, opčina, Centar za kulturu i informiranje, pošta, šumarija.. /PB130301.jpg"> |
|
Sponzorirani linkovi | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gradski park /PB130275.jpg"> ovo ulica I.N. Jemeršića koja se upravo uređuje, sadi se drvored a ovo je spomen na pale borce 4. studeni je dan grada Grubišnog Polja |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Područje oko našeg malog grada je bogato divljači, a u blizini se nalazi i izletište " Bara"
nastavak sljedi sutra...za sada toliko....možda nekog ovi moji snimci ponukaju da posjeti moj mali grad...vidimo se |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda, nikad se ne zna. Svako mjesto je lijepo za sebe!
Hvala na lijepim slikicama!
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike i prekrasni gradić. Mnogo je toga novoga u njemu. Kako sam ja prošla lijepu našu uzduž i poprijeko, davno je to doduše bilo, imala sam čast proći kroz njega. No danas ga više ne bi prepoznala koliko se toga promjenilo..
Hvala što si me podsjetila na neka davna lijepa vremena....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno Bromi ...lijepo si nam pokazala svoj grad! Jako lijepe slikice, a i grad je baš lijep...lijepo je uređeno. Kako li će tek biti lijepa vaša ulica nakon renoviranja! Super! Čekamo nove fotkice!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo baš lijepih slika meni nepoznatog kraja.
Ova lijepa naša je baš prekrasna i toliko raznolika. Baš bi bilo dobro da svatko stavi bar nekoliko sličica svoga mjesta |
|
v e s n a
Nedavno posijan Pridružen: 02 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 52 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o ,ljepote !!!
|
|
melody - dubrovnik
|
|
v e s n a
Nedavno posijan Pridružen: 02 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 52 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O ,ljepote !!!
|
|
melody - dubrovnik
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bergenija, lora, flavia, otok, vesna hvala na posjeti i lijepim riječima
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je školski vrt koji je dobio nekoliko nagrada |
|
kockavica
Već proklijao Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma prekrasno...moje slike ćeš još malo pričekati...kad savladam tehniku i kad ću imat malo više vremena...
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da sam mladja, veoma bi ga rado ponovo posjetila da vidim svu tu ljepotu i promjene.....bravo bromelija prekrasne slike
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni se svidjaju slike,posebno one kraj vode,e sad bi voljela vidjeti kako to izgleda u proljece
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja gioiaa evo obečavam da ću uslikati i u proljeće, vjeruj takođe je preljepo
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |