Ukrasni grm - presađivanje |
Odgovori |
Korisnik | |
Dharma
Novo sjeme Pridružen: 14 Travanj 2012 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 17:07 |
Imam prekrasni ukrasni grm u škarpi ( slika u "mojim slikama" ). Molim savjet, kada je najbolje vršiti presađivanje u jesen ili proljeće, sa toga mjesta na drugo u dvorištu, i da li ga treba potkresivati? Grm mi je jako lijep i bilo bi mi žao da presađivanje ne uspije. :)! da dodam: http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/75bf820c-ukrasni grm - DSC00704.- 2 JPG.JPG |
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad je vrijeme za presađivanje
|
|
Dharma
Novo sjeme Pridružen: 14 Travanj 2012 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
, Da ga malo prikratim prije presađivanja? |
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja mislim da nemas nikakvu potrebu...on je negdje oko 1.5 m?
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Dharma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Visina je oko120cm,dobro si procjenila sa fotke. Zaboravila sam napisati visinu.Pitanje je samo kad uđemo u akciju koliko mu je duboko otišlo korenje.Star je 5 god.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije ti presađivanje nikakav problem. Nek ti gruda sa zemljom oko korjena bude što veća. Ako se i zasječe dugački korjen biljke, samo pomažeš i ojačavaš biljku, školuješ je.
Ovako nekako. I u novu rupu napraviblatnu kaljužu od zemlje i vode, pa u to ubaci biljku. Blato će se uhvatiti na korjenje nve bilje i olakšati da se biljka primi na novom mjestu. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Dharma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sljedeči vikend u akciju presađivanja.Kažu da bu ljepo vrijeme
|
|
mandevila
Pustio korijenje Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja iz tvog Berberisa vidim lijepi topiar,upotrijebi malo mašte,pogledaj na šta ti to liči i oreži
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |