Magnolija |
Odgovori | Stranica <1 111213 |
Korisnik | ||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sa ceznjom cekam njezin prvi cvijet .... i opet se nadam da ju mraz nije unistio ..... |
||
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja zajedno sa tobom ocekujem cvijet, bas me zanima kako izgleda.
Usput da se pohvalim, narucio sam sjeme jedne magnolije, pokusat cu tako, makar je muka, ali kad bas nema kod nas nekih neobicnih sorti. |
||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kakvu ili koju sortu trazis ?
|
||
|
||
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Htio sam recimo takvu plavu, al vidim da je nama najbize u Srbiji gdje je ima za kupit. Iako bi bilo dobro da je bilo koja, a da nije ko u svakim dvoristu
|
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vilo, prekrasan pupoljak Nadam se da je ok i da ćeš nam čim prije staviti svoju sliku cvijeta
|
||
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Malo cu pogledati , ako nadjem, staviti ju moram u kofer , jer , ako sve uspije sa suprugovom OP onda dolazimo avionom ne autom .
|
||
|
||
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Upravo sam provjerila .... Gärtnerei Pötschke je objavila na svojoj stranici da ova magnolija vise nije b e s t e l l b a r https://www.poetschke.de/Pflanzen/Ziergehoelze/Magnolien/ |
||
|
||
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sad se i ja pitam da li ce uopce cvjetati , cudno mi je jako da je vrtlarija objavila da se ta ista magnolija vise nemoze naruciti ?!? Izgleda da imaju lose iskustvo sa njom i vjerojatno kup reklamacija .
|
||
|
||
Aco
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A mozda nije sada vrijeme za njih. Ja sam gledao rasadnik u Srbiji isto je pisalo da je sad nedostupna
|
||
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ne gledati crno... ne gledati crno... Možda su ipak sve magnolije prodali za ovu sezonu? Nisi samo ti "pala" na njenu ljepotu, sigurno je još ponetko želi u svome vrtu pa ih zato nema u prodaji. |
||
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
||
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja ju sad imam 4 godine i jos nije cvjetala.
|
||
|
||
Odgovori | Stranica <1 111213 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |