Akebia Quinata |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima netko viska sjemencica?
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam ju dobila ove godine..nedavno...po listu vidim i provjerila sam sada...jedva cekam proljece da ju stavim uz zid....hvala darezljivom darivaocu sto ju je poslao...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
Glog
Nedavno posijan Pridružen: 04 Veljača 2015 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 55 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo !
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
akebia mi je nakon glicinije i lonicere naj ljepsa svojom ljepotom...lani sam dobila grancice prezivjele zimu a sad obvako izgleda...i ponosna sam na nju sto mi nije propala....dobila je posebno mjesto u cosku da se siri i grana ,no malo cemo jos pricekati...a cekanje se svakako ispalati...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |