enrikove none povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 252627 |
Korisnik | |
Gajtana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 261 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E pa baš si me razveselila.
Gledam tvoj šeri paradajz i gledam svoj. Nebo i zemlja. Tvoj visok s prekrasnim plodnim granama, a moj nizak ( takva vrsta ) i onda dosta paradajzića dodiruje zemlju pa su prašnjavi. Ma predivno. Čestitam draga, imaš zlatne ruke. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Uvijek lijepo i uredno.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Lijepo, uredno
![]() Što je ono pod folijom? |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gajtana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 261 |
Koja krasna salata.
Oduševljava me tvoja urednost. Bravo! |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Nonic , kako to lijepo izgleda , daj dragi Boze da ti se sve ... ali bas sve posreci !
![]() |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Vidi se da je vrtlarica vrijedna
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Vidis trag ? Bila sam ..... bila ..... ![]() |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Srećom nema štete, osim što se napravila ova grozna pokorica po zemlji.
Imati ćeš prvoklasno povrće kao i svake godine. |
|
![]() |
|
Bar ima vlage (samo da nije previše)...kod mene suho u vrtu, zalijevala jučer pred večer...sada nešto sitno pada.
Vrt ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bravo...još malo pa berba!
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 252627 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |