Penjacice u tegli za sjenu na balkonu |
Odgovori |
Korisnik | |
daneejela
Novo sjeme Pridružen: 23 Veljača 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 30 Siječanj 2018 u 19:20 |
Pozdrav svima,
dugo vas citam, gledam slicice vasih balkona i vrtova i uzivam , a sad imam dilemu oko svog balkona. Balkon je iznad garaze, relativno velik, okrenut na jug, i sad bi tu u jednom dijelu htjeli napraviti zeleni hlad, tj. napraviti konstrukciju na koju bi pustili penjacice da se penju. Problem je sto ja ne znam koja penjacica bi uspijevala u teglama (zardinjerama) i da li uopce penjacice iz tegle mogu postici dovoljnu visinu/duljinu za natrkriti dio terase? Balkon je u Zagrebu, tako da bi (barem vecinu) gledala posaditi biljke kojima ne smeta kontinentalna klima. Inicijalno sam mislila podici vinovu lozu, kiwi i jos neku ukrasnu penjacicu iz dvorista (na prvi kat), ali je to ispala komplikacija, pa bi probala s teglama, tj. zardinjerama. Uglavnom, imate li vi iskustva s penjacimama u teglama i imate li neku koju bi preporucili?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš nešto na ovoj temi. http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=8213
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav.Neznam kako bi bilo sa ukrasnim slakom ili suncokretom.
|
|
Una
Nedavno posijan Pridružen: 04 Srpanj 2016 Lokacija: Istra Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ili mozda pokusati sa mirisnim jasminom. I jasmin se divno penje i pun je bijelih mirisnih cvijetova.
|
|
Bajke leže u meni poput sjemenki...potreban je samo dašak vjetra,zraka sunca ili kap vode pa da se rastvore u cvijet
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |