Jagoda malina (Rubus illecebrosus) |
Odgovori |
Korisnik | |
misoo83
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 172 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Srpanj 2018 u 08:35 |
Da li ste nekada videli ovu vrstu voća?, kod mene ove godine prvi plod .
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Ante00
Upravo klijam Pridružen: 19 Prosinac 2012 Lokacija: Iza duge Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ju nekoliko godina... kod mene vrlo malo i slabo rodi... vise atraktivna nego korisna...
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ju i ja od prošle godine, jedan plod ove godine i razočarala me.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jamlinu imam par godina i ove jeseni će završiti u kompostu. Naime, nikakve koristi od nje jer se poslije cvjetanja veći dio cvijetova osuši i ne stvore se plodovi, dio oformljenih plodova se deformira i ostane kržljavo tako da nisam do sada ubrala niti jedan pravi zreli plod te ne mogu reći niti pravo kakav im je okus. Ono što sam probala od dijelova deformiranih plodova i nije po okusu baš nešto - pa će završiti moja jamlina u vječnim lovištima.
|
|
khan
Nedavno posijan Pridružen: 03 Siječanj 2013 Lokacija: Marsonia Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako želite žilavu biljku koja dobro rodi i ima ukusne plodove probajte s crnom malinom-Rubus occidentalis
|
|
Ako ne možeš biti visok dva metra, budi pametan dva metra.
-Miles Vorkosigan |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |