|
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
Ma sunce moje zlatno-----------SRETAN TI ROĐENDAN OD SRCA ŽELIM__da mi budeš živa i zdrava i duga vijeka --i tako vesela želi ti tvoja NIHOOOOO
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
alisa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
bigmamma
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
niho
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala vam od srca svima na ovako lijepim čestitkama zaista sam dirnuta ------ PUNO vas voli i pozdravlja vaša FURZICIJA2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
gioiaa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
Puno sreće, cvijeća, zdravlja i ljubavi želim ti
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
Neka ruže uvijek cvjetaju u tvom vrtu, a tebi želim svu sreću
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
smrcko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Lantana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Mari,5510 hvala draga od srca
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() |
Sa velikim zakašnjenjem Forzicija želim ti sretan rođendan i puno sreće i zdravlja i da se još dugo družiš s nama ....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() |
jagoda hvala od srca važno je da se sjetiš pa kad tad zar ne ...nikad nije kasno za lijepe misli i želje
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
Sa velikim zakasnjenjem zelim i ja RACICU FORZICIJI
SRETAN RODJENDAN DOBRO ZDRAVLJE , VRECU SRECE i PUNO PUNO USPJEHA na svim privatnim i poslovnim putevima ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Gute Fee hvala puno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |