Rijeka |
Odgovori | Stranica <1 565758 |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Riječki karneval zaista je svijet za sebe! Svaka čast svima koji u njemu sudjeluju na bilo koji način!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon što je obučen u frak i cilindar svečano krenuo na čelu povorke (slika na prethodnoj stranici), naš se gradonačelnik namaškarao (Obelix) i primjerom pokazao što ovaj Karneval znači u Rijeci.
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mog malog priloga 29. Međunarodnog riječkog karnevala.
Krnjevalska udruga „Polantana“ – Kaštel Kambelovac "Pila života (a je to)" Klanjske mackare - Klana "Gusari" Škrljevske Maškari – Škrljevo "Kraljevina Škrljevo" Moja grupa, K.U."Babani" – Omišalj "Santa Babanta" K.G. "Draške maškare" – Rijeka "Draške fukse" K.U. "Kataroška" - Opcina Dobrinj "Mesopust 2112. po dobrinjski" Grupa MPS, K.U. "Omišjanski babani" – Omišal "La košta" Bilo je tu i raznog zelenila Mesopusna kumpanija Grad Grobnik "Neotkriveno grobnicko pleme" K.G. "Fiškali" - Grobnik "Grobnicki kekeci gredu z Hahlica" Počela je i kišica Ima tu i pampasica i roda K.G. "Optimisti" – Opcina Dobrinj "Sto let...bilo nas je i bit ce nas" K.G. "Špažičari" – Kostrena "Kostrenske Rakete" Kroz ovo trnje ugledala sam Bakarske maškare – Bakar "Bakarske ribice" Uz ovo trnje (nemam pojma što je), smjestile su se "Hreljinske Crvenkapice", K.U. "Čočman Express" – Hreljin Dubašljanske maškare - Dubašnica-Malinska "Dubašljanski Pinjokio" Na kraju, jedna kava iz Ria. K.U. "Krasica pa Rio" – Krasica "Cukar i kafe" |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Silvy i Nataly, hvala vam što ste nas provele riječkom povorkom!!! Ima interesantnih grupa!! A za oko ni se zalijepila sličica one pokretne kafane!! Baš je dobra, samo fali nešto kao . . . . . . Uploaded with ImageShack.us . . . . i NEMA pepeljara!! Pozdravčić curicama 051 ekipe |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ko je pobijedio?Meni su za oko zapele plave ribice i papci od pingvina.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nije važno tko je pobijedio.
Glavno je da se karneval održao, zbog vremenskih prilika. Dječja povorka je bila odgođena za subotu prije velikog. Imali su predivno vrijeme, dok je na Međunarodnom Ri - karnevalu bilo nešto manje grupa nego inače. Svaka grupa je posebna i lijepa na svoj način; neke imaju skriveno značenje, neke predstavljaju običaje svog mjesta ili karakteristični detalj mjesta,... Ove godine nisam bila u grupi. Zadnjih godina nas uvijek smoči kiša, a treba izdržati mokar "ko miš" od 07: ujutro, pa do kraja, a bilo je to i pola noći kada smo se vratili kamionom. Kada sam u grupi, ne mogu vidjeti sve grupe, zato pogledam reprizu. Bakar - ribice, i meni su bile među ljepšima, a papci od pingvina su nastali prema vremenskoj prognozi - Santa Babanta (Babani - maškare u Omišlju). Članovi karnevalske udruge "Krasica pa Rio" uvijek se potrude, pa im i maska bude super. Cure hvala što ste posjetile naš karneval. Krafne su bile super. |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(2)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne slike NinettA. Pa tu ne pada kiša?
Kod mene već od ponedeljka neprestalno plušti kiša, ma ni pola sata mi se čini da nije stalo. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrčko, to su ti stare slikice... pokušavam jedan dio "iskipati" na mjesto gdje su namjenjene... jer i kod nas kiši i jaka je magla pa da korisno iskoristim vrijeme
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
NinettA zezaš nas s tim slikama da je bar bio takov zalazak, a ne ovo sivilo, dosadilo već svima, hioću sunce , more i bura, samo da ne pada
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Uopce mi nije vazno od kad su NinettAine slike ! Meni su predivne !
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trišić... pa kada je već vane ova kišurina i magluština... nema ti druge nego biti ovdje na CIF-u... i tu i tamo pogledati ove slikice... i brzo brzo će proljeće....
|
|
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E da nebo je bilo predivno baš sam htjela reć da staviš koju sliku od tog dana jer to se ne vidi često
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
littleAnja
Novo sjeme Pridružen: 15 Prosinac 2016 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno čudesno!
|
|
Odgovori | Stranica <1 565758 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |