bubice na bambusu |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Nimloth
Nedavno posijan Pridružen: 24 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 34 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zemlja je neka "Valentin", uvoz iz Slovenije, no ima ih i u biljkama koje sam kupila u dućanu i jos nisam presađivala. Jako su inače slične vinskim mušicama, ali ne znam sta bi one tražile u zemlji za cvijeće. Samo taknem cvijet, a one se razlete na sve strane. Nemoguće ih je fotkati jer su prebrze. Preostaje mi samo da ih tamanim jednu po jednu...
No, više me plaše bijele bubice. Odgovaraju Kikinom opisu, samo sto su se meni pojavile u zemlji. Da promijenim zemlju za cvijeće? Možda je ova loša.
|
|
El adhe Alqualonde
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Nimloth
Nedavno posijan Pridružen: 24 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 34 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krenula sam u rat protiv mušica. Tamanim ih brzinom svjetlosti. Istina, na "pomalo" neuobičajen način- saugam ih.
|
|
El adhe Alqualonde
|
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam primjetila u afričkoj ljubičici tj. u zemlji gdje je ona zasađena bijele mrvice nešto kao stiropol pucketaju pod prstima.imala sam dvije ljubice i obe su krepale
jel zo neka napast bila, sad mi se pojavila i u pitaru od zamiloculasa? |
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel zna tko? probala sam uslikat al presitno je. MM misli da je to možda neki sastojak u zemlji koji hrani biljke, al ja sumnjam jer toga nema kad otvorim zemlju, a sad se pojavljuje u više pitara, kad zemlja ostoji 10-ak dana
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |