Proljeće u mome vrtu |
Odgovori | Stranica <1 310311312 |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gute Fee, hvala ti na posjeti....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veliki pozdrav
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gioiaa, hvala ti na posjeti, baš si me obradovala.... I tebi veliki pozdrav....
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super! Sve naj naj želim!
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stalno tražim tvoj ljubičasti božur.vidim na početku da izviruje,ali ne mogu naći cvijet.imaš li ga
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo nisam stavljala slike novosti iz moga vrta ali svaki dan sam na forumu. Gledam što ima novoga.
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam pregledavala moju temu i vidim da zaista dugo vremena nisam ništa napisala. Vidim da mi je dosta biljaka uništeno, koje sam prije imala a sada ih više nemam pa sam skoro i zaboravila na njih. Imala sam raznih trenutaka od proteklog javljanja, i veselih i tužnih, čak jako tužnih od koji se još nisam oporavila.Moji unučići me tješe i uljepšavaju mi tužne trenutke. Najviše vremena razmišljam o proteklim godinama i sada kad bi nam bilo lijepo sa našom dječicom sudbina je morala da mi ga uzme. Prije neki dan smo trebali proslaviti 47 godina lijepih godina braka ali eto, ne možemo protiv više sile, već je 6 mjeseci prošlo od kad nas je moj dragi suprug napustio.....Jako sam tužna.... |
|
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice, jako mi je žao...
Mora se dalje. Samo se sjeti, neko nema ni potomstva ni unuka, a isto doživi. Neka su ti živi i zdravi. Teško je, ali navići ćeš. Vremenom, biće sve lakše i lakše. Mora biti! Ljubim te i grlim |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o draga žao mi je da si ostala bez bračnog druga.teško je to,ali eto dao bog da imaš dobru djecu i unuke.bol neće proći,ali naviknuti ćeš se živjeti s tim.u tome će ti sigurno pomoći tvoji cvjetići.imam i imala sam dosta biljaka od tebe,ali kad vidim onu moju veliku bijelu hortenziju uvijek se tebe sjetim
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice, drži se, moramo dalje, srce boli, ali moramo naći snage za one kojima još trebamo.
|
|
Odgovori | Stranica <1 310311312 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |