Varaždinu na placu... |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Vlatkich
Pustio korijenje Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ali Free, popodne baš i nije neka ponuda (ako je uopće ima), a i možeš kroz Varaždin do Ludbrega
|
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, da spomenem: od sutra su lukovice i ostalo...gomoljčići, korjenići..u sjemanari na placu po 10 kn...ima tu i ljiljana, gladiola, kala, liatrisa (bijeli i ljubičasti) anemona, ismena, astilba, dalija, incavila, graničica, ananas ljiljana, kana....
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ide nam proljeće...po 14,99 kn!
|
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko prelijepih cvijetića....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro, alstromerija ima samo u crvenoj boji ili bi se našla i moja boja ?? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro gdje toga ima, baš na placu?
Free koja je tvoja boja alstroemerije? |
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je, Marta, na placu...jedna jedina, more se pitati!
|
|
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro da je meni doći na taj tvoj plac
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovrek moj Lovrek , kakve ce to biti slikice kad to sve procveta !
|
|
Aidazg
Upravo klijam Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro, javi nam kad bude dobra ponuda sadnica da dođem u shopping, cijene su stvarno super
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |