Bijele mušice na pelargonijama |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
maya
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najzad se rijesila te bijele napasti.
|
|
Nije isto zivjeti i biti ziv!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i moje su fuksije izljecene :) neopitroid je odlican!
|
|
Vlatka
Nedavno posijan Pridružen: 11 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ak ti se da^ proucavati bolesti mozes dosta toga naci i na www.chromos-agro.hr Mozes postaviti i pitanje na mail, ne znam hoce li odgovoriti ali ja sam nosila neke bube s listom u ducan i zena mi je to pogledala i dala lijek.
|
|
Vlatka
Nedavno posijan Pridružen: 11 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko sa ja saznala ne stete biljkama a dobrom kukcima (buba mare, pcele...) nazalost umiru. Na svakom lijeku imas uputstvo. Ovo sa cigaretama, koprivama, sapunom mozda pomaze za preventivu ili neki vrlo blagi oblik ali mi to obicno kasno vidimo tako da najvise vjerujem CHROMOS-AGRO-u. Bar se do sada pokazalo dobrim. |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam i ja pitanje o ovome...mislim da sam i ja primijetila te bijele sitne leteće napasnike oko fuksije, krumpirovog grmića, grčkog oleandra,pelargonije ( engleske) kad protresem one se razlete, ali više mi je uočljiv kao neki sirup po listovima ovih biljaka...i ljepljivo je..što je to i kako to riješiti ?
|
|
Vlatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne sjecam se tocno ali znam da sam naisla na te bube negdje u literaturi. Idi na www.chromos-agro.hr pa portazi ili ako si u ZG odi u Bogovicevu u megastore pa sjedi i besplatno prolistaj svu literaturu, mozes i sjesti! Kako god, rjesavaj to jos danas ili ti moze sve cvijece otici , kao meni lani. Mozes i koju utamaniti pa odnijeti u Chromosov ducan da oni vide. Obavezno si kupi povecalo da mozes s vremena na vrijeme prekontrolirati listove (imas jeftinih u kineskim ducanima). Mozes i nazvati chromosovu trgovinu pa pitati, imas broj na stranicama. Pozdrv, Vlatka
|
|
Vlatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nazovi ih 01 6040 580, bojim se da ti same stranice nece puno pomoci! Ako ti kazu da ti moze pomoci Chromogor 40 ja ti dam malo besplatno!
|
|
Vlatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo nasla sam i ovo pa procitaj na http://www.medjimurje.hr/hr/3573/zastita-bilja/
Meni je tu pomogao Boxer, no buduci da je jos proljece ako mozes radje sve to SPALI pa kupi nove pelargonije biti ce jeftinije i manje muke! |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na tako iscrpnim info.
No, pelargonije su mi ok, ovo je samo na jednoj fuksiji i grčkom oleandru...pratit cu ovaj vikend sto se događa... |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |