Trend bijelo cvijeće u staklenim vazama |
Odgovori |
Korisnik | |
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Svibanj 2007 u 19:53 |
Na izložbi u Splitu me posebno dojmilo cvijeće - kale, orijentalni ljiljani i orhideje
složene u obične staklene vaze...bez ukrasnog lišća... novi trend... Jednostavno a tako lijepo.... još u tom ambijentu |
|
Sponzorirani linkovi | |
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u biti u jednostavnosti aranžmana je došla do izražaja ljepota samog cvijeta a ovi ljiljani kao da su iz anđeoskih sfera
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljiljani su predivni
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
potpisujem shashu
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo! |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni se jako sviđa jednostavnost....
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jednostavno i prekrasno
|
|
milica
Pustio korijenje Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 236 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije belo ali meni se svidjaju, ne zato sto sam ih ja pravila... |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno da nije važno tko ih je napravio kad su lijepi, a tvoji su stvarno jako lijepi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve slike su mi lijepe ali prva na ovoj stranici mi je "mrak"!!!
|
|
leonii
Nedavno posijan Pridružen: 20 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
U životu se sve događa s razlogom.
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam ljubitelj kala.. prekrasna mi je prva slika!!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo sam stigla iz trgovine - išla po kruh, a kupila staklenu vazu, običnu četvrtastu, ubrala u vrtu malo kadifica, vezala izvana narančastu trakicu i uljpšala sama sebi dan
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jedne neobične vaze i bijelih frezija.
|
|
život je more
|
|
Ivana-Mia
administrator Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove prve slike su predivne. Ja obožavam kale i bijele ljiljane.
Šteta što dugo već nitko nije stavio nikakvu slikicu da se još malo divimo toj ljepoti.
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata kombinacija kala, orijentalnih ljiljana i orhideja je veličanstvena
ostale kombinacije su isto ljepe ali ova me obara s nogu ...jednostavno padam na ljiljane i sve vezano uz njih za sve kreacije |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |