Jesenja izlozba cveca u BG |
Odgovori |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 22:55 |
Slike ce vise reci nego ja...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slike su rekle da je bilo lijepo
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je bilo prelepo,mada kazu da je proslogodisnja izlozba bila bolja,al ja nisam bila tako da mi je i ova super
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće, kaktusi, vaze, pa čak i stalci za cvijeće, pa nema što nema, prekrasna izložba, nije ni čudo što si se vratila punih ruku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
najvise me se dojmila slika .......livada... krizantema.....a ostalo je sve prelijepo......
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno!Kakva raskoš! Keramičke posude su divne..
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo se vratila sa izlobe,doduse nije jesenja,al glupo mi otvarati novu temu.
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
montokuc
Već proklijao Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala!
Bas ima dosta toga za vidjeti ( i kupiti)! |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima toga puno vise,al nisam sve slikala...
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj ulov
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako da promjenim naslov u "Izlozba cveca",a da se izbrise "Jesenja" ?
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napiši pp Rose ili Fifi. One će to srediti u času.
Kao što vidiš došla sam i na izložbu! Joj zapeo mi za oko onaj crveni acer.
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super su mi visilice od terakote.Kao neki čudni lampioni.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klikni edit u svom prvom postu na ovoj temi i izbriši riječ u naslovu |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš je bilo lijepo, šareno...
a čini mi se da si se dobro ponovila - dalije, irisi, clemantis prekrasnih boja i vrba... obožavam vrbe samo ne kužim ovo na zadnjim slikama, pretpostavljam da su neke trajnice |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na zadnjoj slici je majcina dusica
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |