kakvo cvijeće koristite za vazu? |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
frida u tvom buketu prevladavaju alstromerije
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivane evo jednog savjeta za duže čuvanje ruža sa www.cvijet.hr
Kako u pet minuta osvježiti vašu ružu? Jednostavno, stavite ju u vruću vodu. Za 10 minuta vaša ruža biti će opet lijepa i uzdignute glave. Mi smo isprobali, preporučamo i vama. |
|
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan ,rekrasan buket baš po mom guštu :O)).... nisam sigurna i možda griješim ali nekako mi liči to cvijeće na frezije... |
|
griva1978
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....svaki dan im mijenjati vodu i oprati vazu, podrezati svaki dan za pola cm rezni rub...a voda neka bude hladna ali ne iz frižidera..... to vam je 2 min posla svaki dan al mislim da se isplati... :O) |
|
griva1978
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..to sa vrućom vodom am negdje i ja pročitala... i onda negdje drugdje da se na taj način ( još donekle živa biljka) stvarno stavlja na šok terapiju.... gdje ona od šoka hoće iskočiti iz žila... ne znam jel to istina... |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruža ako je prava, ja ih isto volim u vazi naročito u više vaza po jednu, zna mi trajati desetak dana, smatram da je to sasvim dovoljno.
Momentalno imam u vazi cosmos, iz mog dvorišta i jako je efektan.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Ivana-Mia
administrator Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja kad imam ružu u vazi,u njenu vodu dodam žličicu šećera i onda traje duže.
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ne mogu ih se nagledati...već tjedan dana su mi u vazi i iste kao kad sam ih ubrala...vjetar mi na otoku polomio neke grane na velikom grmu pa sam je morala oškarati...
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je, Kiki-ko. Svakako je lijepa. A ova vaza sa pupoljcima mi je super. Imam takvu i stalno mi je u upotrebi.
|
|
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
frida ,divno je
|
|
Maggie
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je najdraže kad posložim nekaj s cvjećem iz vrta.
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |