Predavanje za ljubitelje ruža |
Odgovori |
Korisnik | ||
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Travanj 2013 u 08:35 |
|
Danas 13. 4. 2013. u 18 sati u prostorijama Društvu prijatelja cvijeća i zelenila Zagreb, Habdelićeva 2 (pokraj Klovićevih dvora) održat će predavanje predsjednica Društva ljubiteljev vrtnic Slovenije univ. dipl. ing. agr. Breda Bavdaž Čopi. Ulaz slobodan.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala na ovoj divnoj informaciji.
|
||
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Šteta admine da nisi bliže. Eto, dolaze nam pomalo i stručnjaci iako još nismo EU.
|
||
Ivana-Mia
administrator Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ipak će biti neke koristi od EU....
|
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Šteta što mi nije bliže.
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Eh,i ja žalim što nisam bliže :(
|
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baka Bea, koji je danas datum , bez ljutnje.... |
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
upravo to... |
||
Baka Bea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala makk, a mene lude žene. Ja se 13. spreman na jedno prekrasno putovanje, pa sam pobrkala. No, jučer 10. 4. održano je najavljeno predavanje uz neke logističke poteškoće (predavateljica nije donijela komp), sve je na vrijeme riješeno. Predavanje stručno, poučno, popraćeno prekrasnim fotografijama. |
||
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Važno je da je predavanje bilo poučno Ja sam bila malo nesigurna, jer mi se to nije slagalo s mojim terminima.
Pretpostavljam da je i putovanje 13. vezano za biljke. U svakom slučaju želim ti lijepo putovanje. |
||
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |