Slonovo uho - Begonia hydroctylifolia |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
satfan2009
Pustio korijenje Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je moja zapelcana proljetos.Stvarno brzo rastu.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo jedna i iz moje zbirke
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Yolli61
Novo sjeme Pridružen: 29 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molila bih znalce ove biljke da mi pomognu i kazu kad bi ovu biljku trebalo presaditi? Kako je pelcate? Vase supeeer izgledaju
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Yolli!Slonovo uho ili bjedna vrsta begonije.Možeš je razmnožiti iz pelcera ili staviti list u vodu gdje se lako ožiljava.Jako je ljepa i zahvalna imam je i ja ali neznam kako da stavim slikicu.Možda jednom prilikom.Pozdrav.
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa to nam moraš malo detaljnije opisati o čemu se radi i kakva je njega da ti možemo pomoči.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gt nemoj je stavljati kraj radijatora, mislim da nema potrebe
pažljivo je izvadi iz teglice pa još pažljivije skini zemlju i stavi novi suši i propusniji supstrat, ili stavi tu istu zemju samu kraj radijatora do sutra, da se prosuši pa dodaj malo mrvljenog stiropora ili nečeg sličnog za propusnost supstrata i obavezno stavi neke kamenčiće ili stiropor ili komade cigle na dno da ne stoji u vodi kad zaliješ mislim da će se oporaviti, na slikama stvarno ne izgleda strašno - meni osobno, nije čak ni vidljivo |
|
*Bonsai*
Nedavno posijan Pridružen: 25 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 89 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako se lijepo snašla
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je bilo žao odrezati taj prorupani list, a ona se snašla.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
procval ti je preslatko
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, Mari! Nisam ni znala da ima tako medene, male, roze i neobične cvjetiće.
|
|
kris
Novo sjeme Pridružen: 22 Rujan 2018 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TREBAM POMOC
moja begonija je dosta velika i ima dve velike grane, ja bi to razdvojio na dva djela ali me malo strah to razdvajati na dva djela. svugdje vidim mogucnost razmnozavanja listom ali nitko o presađivanju HELP?
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
begonije se lako razmnožavaju, odreže se pelcer ili grana, u vodu ili izravno u zemlju i to je to. Ja preferiram izravno u zemlju, lagana vlažnost supstrata, od velike vlažnosti može istrunuti.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |