Ime trave |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
Sponzorirani linkovi | |
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha,vjerojatno neki cyperus,treba vidjeti cvijet pa će se bolje znati.Po listu sliči na echinatus?
|
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Listovi sliče na vrtnu tradescantiu.
|
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trava... malo sam googlala... nisam našla da je imalo slično
Muhlenbergia, to sam nekako čak i pomislila da bi moglo biti, ali isto nisam baš sigurna, ustvari najbolje je pričekati da vidim ovaj cvijet što se priprema pri dnu biljke. |
|
belica,zagreb
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam na placu kupila nekoliko teglica trave optička vlakna. Pregledavajući ove stranice najviše su mi se svidjele viseće košare u kojima trave zablistaju u svoj ljepoti. Mene zanima kombinacija s drugim cvijećem. Može li mi netko pomoći savjetom?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobila sam sjemenke ove trave , ali ne znam ništa o njoj . Dali je trajnica ili ne. Posijala sam je na proljeće u teglice pa zatim posadila u vrt. dali netko zna koja je to trava i kako je održati za drugu godinu.
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/ukrasna_trava/trave/82073.aspx - http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/ukrasna_trava/trave/82074.aspx -
|
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |