Dichondra Silver Falls |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neće, ne preživi zimu na kontinentu. Spremila sam jnekoliko biljaka i u negrijani plastenik, smrznule se. Susjeda posijala umjesto trave, ishod isti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je to, čak je i meni u Rijeci zelena djelomično smrznula, a silver i ja spremim u kuću, jer i kod nas smrzne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Bonsai...
Nedavno posijan Pridružen: 12 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 30 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
PROLJECE JA ZIVIM NA KONTINENTU I PREZIMILA MI JE DIHONDRA MADA JE ZAKLONJENA,SAD JE LIJEPA ,PRELIJEPA
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija krasna je. Moja se osušila dok sam ja šetala našom obalom i pila kavu s tobom i Manči, no ošišala sam je odmah i počela sa zaljevanjem i živa je i raste.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je slatka ova biljka
|
|
Rijeka
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od kad sam prvi put vidjela dihondru dogodila se kemija ...svake godine ju iznova kupujem u velikim količinama i koristim ju kao popunu ili tamo gdje ne želim puno čupkati korov jer ispod nje druga trava ne raste ...
Evo malo mojih slikica dihondre ; |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa kombinacija samo nisam sigurna idu li ove dvije biljke skupa?
|
|
Rijeka
|
|
*Bonsai*
Nedavno posijan Pridružen: 25 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 89 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/dihondra/61031.aspx - http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/dihondra/61032.aspx - moja ovogodisnja i proslogodisnja
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja dihondra silver preživjela prvi puta zimu u podrumu ...jest da je sva nikakava ali;živa je !
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gje mogu nabaviti dihondre silver...moza u poljoprivrednim apotekama?
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nabavila sam dihondru silver vrecica sa 10 sjemenki 10 kn preko e beja...moj sin mi je uzeo zasad neznam kako saditi....dali odmah u kalice ili ih pikirati'?dali da stavljam po jedno sjeme ili vise u kalic?ako netko ima iskustva nek se javi....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |