lepoglavska cipka i nesto idrije |
Odgovori | Stranica <1 121314 |
Korisnik | |
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rosa2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
crno plavi svijet [=http://URLwww.cvijet.info/slike_cvijeca/rosa2/komplet/66443.aspx][/URL]
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno rosa,stvarno imaš zlatne ruke.
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrijedne i spretne ruke imaš ,bravo.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
DonaDon
Novo sjeme Pridružen: 20 Veljača 2014 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
DonaDon
Novo sjeme Pridružen: 20 Veljača 2014 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav. Čipka je prekrasna . Imate li shemu tog konja?
|
|
rosa2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima na pohvalama,da imam šemu toga i mislim da još dva al drukčija
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
DonaDon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav,
mi bi rado došli do shema tih konja ali ne znamo kako, da li nam Vi možete pomoći. Hvala
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve mi je prelijepo ali ovo me je osvojilo . |
|
MARULA
Novo sjeme Pridružen: 07 Svibanj 2015 Lokacija: najlipšanasvitu Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam ovdi nova, a registrirala sam se zbog cvijeća, pa sam slučajno otkrila i ovaj topic. Ako nekoga zanima imam konac egipatski pamuk Giza 45+, proizvođač Bart & Francis, radi se o kraljici konca, boja je krem jer nije kemijski tretiran ni bijeljen. Konac mi je stigao iz USA ali se ispostavilo da je pretanak za svrhu u koju je naručen.
VELIČINA: OD 160/2 -240/2
|
|
Odgovori | Stranica <1 121314 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |