ZiZou ArT - Fimo - premo |
Odgovori |
Korisnik | |
ZiZou Art
Novo sjeme Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 16:53 |
I`m new here!!! ... ali ne i u izradi nakita. Nižem kuglice, lupam srebro i bakar, ali nedavno sam otkrila fimo...i rodila se ljubav |
|
Sponzorirani linkovi | |
ZiZou Art
Novo sjeme Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Osnovni alat za obradu polimerne gline: - polimerna glina (fimo, premo, cernit, policlay, catoclay)
- medicinske rukavice (ako ne želite svoje otiske prstiju na glini...)
- pasta machine iliti aparat za proizvodnju tjestenine (dosta su skupi oko 300-400 kn, ja sam svoj kupila na akciji u Lidl- u za 100 kn
za početak može i silikonski valjak...
- nož za rezanje gline(najbolje oriđiđi Chemaco)
- ravna podloga (staklo ...)
- može se peći u pećniici, ali postoje male pećnoce za cc 200 kn u svakom većem centru
- razne uzorke možete naći svuda oko sebe...(školjke, dječje igračke, ili ih sami napraviti od fima...)
- lak (ja ga malo koristim jer volim mat...)
I MAŠTA MOŽE SVAŠTA...
|
|
UltraDwlux
Pustio korijenje Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav :) i dobro došla naravno na forum he he. Već sam ovdje negdje vidio nekoga da se bavi time ali naravno svatko ima drugačiji stil pa se nadam lijepim stvarima. Svakako poslaži slikice da vidimo jer rijetko tko lista FB ovdje :) cheers
|
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
ZiZou Art
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vau koja topla dobrodošlica...
|
|
UltraDwlux
Pustio korijenje Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali foruma ali nadasve kreativan, valja nekad prolistati svakakve galerije, meni barem daju inspiraciju za nešto novo :)
|
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |