Slike gljiva koje smo ubrali |
Odgovori |
Korisnik | |
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Lipanj 2011 u 20:07 |
Smatram da bi ova tema mogla sluzit kao neko hvalisanje sto smo ubrali i pojeli,pa bi mogli stavljat gljive na okupu kao dokaz nasih potragama za pojedinacnim gljivama.Pa da pocnem.
Ljetni vrganj ,ubran danas Jucerasnji vrganji Lisicka Dedeki-Porodica Vrganja Uskoro ce biti jos ,samo sto je sada bio vikend ,pa malo previse ljudi,ali zato nakon ove kise koju najavljuju bi ih moglo bit . |
|
Sponzorirani linkovi | |
lovac
Novo sjeme Pridružen: 13 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 21 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje je to ubrano? Naravno da ne tražim točnu lokaciju, samo me zanima područje ako nije previše tajno.
Inače svaka čast. mi toliko uberemo kroz cijelu godinu a ne u dva dana. |
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....pozdravi novim clanovima!
.....cestitke na ulovu....predivne gljive....takvo nesto kod mene ne raste...samo lisicice ali u studenom mjesecu...momentalno nema ni lisajeva a kamoli gljiva....
....dobar tek!
|
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je ubrano u vukomerickim goricama,preciznije u sumi kod Dubranca(okolica Velike Gorice).
|
|
Ambolto
Nedavno posijan Pridružen: 05 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 41 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja čestitam na ovako lijepim Vrganjima, poz
|
|
Cvijetomanijak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Velika gorica
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |