Sta smo sve napravili.... |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha računaj da bum i ja imala dve kutije, da znaš odmah....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već sam napisala pa ne vidim nigdje tekst.
Donji paket iz Rijeke je moj. Ustvari ispunila sam želju svojoj djeci. Ja sam željela, ali oni .....
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super hoya
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya daj nam otkrij kaj je u paketu?? |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sitnice za zabavu i igračke. Ono što smo dugo imali spremno za pokloniti, ali nikako da nađemo adresu gdje je dobrodošlo. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stigli su paketi danas i kod mene jedan od mihe i šefi.... (figurice za bor - i jedan dio koji ce djeca farbati sam u radionici) i jos jedna iz klisa sa jos vise ukrasa za bor i salvetama i priborom za radionicu(netko nije napisao tj nick od koga je)!!!!
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa rekla sam da sam jedina sa Klisa
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milsio sam da si ti ali mi je bilo glupo reci pa da se netko ne naljuti ako nisi....
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Yupiiii,uspjela sam naći košarice(zna Bubamara).E sad,u te košarice bumo stavili kolačiće jer koliko slatkiša imamo,mislim da nam budu čizmice premale
Kupila sam i tempere,za radionicu,i mislim da bi to bilo sve.Ništ nisam uslikala no obećavam vam da budem sutra,kad ćemo pakirati i sortirati sve uslikati.
Bubamara,u paketima ima svega,najviše igračaka.Morala sam ih "sakriti" jer je već MM izvukao loptu i počeo igrati košarku u hodniku(koš mu je bila moja viseća tegla)
Odoh finiširati kolače i to je ,valjda,zadnje
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene je ostatak od Franjice, igračke od Jassi, sutra kupujem gips i ima salveta.
A sad krećem za Slavoniju....... |
|
Ivana-Mia
administrator Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super TeaK,sretan put. I samo da vas obavijestim da onih pet adventskih vijencica sto je nedostajalo mozete smatrati rijesenima,ja sam to rijesila. |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivana,pa nije falilo vijenaca,no neće se baciti.Bolje da ih je viška
Znači,sve je spremno
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa sta je onda falilo... shasha??
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aaaaaaaaaaa!!!! Ma nisam ja skužila ko je Ivana
Sve ok
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |