zemljište za vrt |
Odgovori |
Korisnik | |
Blue
Novo sjeme Pridružen: 12 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:22 |
Bok ljudi, nova sam ovdje i naravno, trebam savjet.
Odlučila sam imati vrt, ali zapravo još nemam zemljište trenutno razgledavam parcele i pokušavam izabrati neku. Ima svega, neke mi se jako sviđaju, neke nikako, neke su li-li, mogla bi ja ovako razmišljati još godinama kad ne znam na šta da obratim pažnju i šta je važno da bi vrt bio uspješan. Pliz savjetujte me, kako izgleda dobra parcela za vrt? Jel treba biti orijentirana na jug zbog sunca ili to nije važno? Jel problem ako je strma (ima jedna koja mi se jako sviđa ali je i jako strma na jednom dijelu, jako, tak da moraš pažljivo hodati da se ne skotrljaš) ili je to povoljno? Jel ima veze ako je parcela pokraj šume, oće to smetati, možda zbog hlada (nagađam)? E da, jedan dio parcele bi bio i voćnjak, kakav teren je dobar za voćnjake? Sto pitanja imam
Inače, vrt će biti u kontinentalnom dijelu hr (sjeverozapadni dio) i bit će jako dislociran od mjesta na kojem živim (u gradu sam) znam da to nije baš idealno ali šta ću, ili tako ili nikako. Eto, toliko od mene, nadam se da ćemo se družiti, baš mi se sviđa ovaj forum! |
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uzgoj cvijeća u vrtu ili uzgoj povrca?
|
|
Blue
Opcije poruke
Hvala(0)
|
povrća prvenstveno ali i cvijeća.
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
izbjegavaj strmine ako ikako možeš
|
|
1234DRENOVA
Mladi grm Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za povrće treba sunca,bolje da vrt gleda na sunce,na strmini nema dovoljno vlage
|
|
Blue
Opcije poruke
Hvala(0)
|
thanks, ovo za strmine nisam znala, križam stmine. još sam u potrazi, valjda ću naći nešto. |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |