Pronalazak cvijeća, bilja... |
Odgovori | Stranica <1 171819 |
Korisnik | |
lorenco
Novo sjeme Pridružen: 17 Svibanj 2019 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zadnjih tjedana sam u potrazi za biljkom Babin Zub sjecam sa prije par godina je bilo na prodaju po oglasima, inace idealno sredstvo brzog oporavka poslje teškog rada. Tablete su mi preskupe 250kn, da inace u Dalmaciji raste kao korov možda netko sa juga ima volju , želju da mi proda nekoliko sadnica . Možda netko zna gdje bih mogao kupiti biljku na kontinentu
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel to ona biljka sto ima neke kao iglice po sebi, pa kad to primis nekako ti se kao lovi za ruku?
|
|
lorenco
Novo sjeme Pridružen: 17 Svibanj 2019 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam je uživo vidio pa je teško reči.inače biciklisti nisu oduševljeni njome ka im je na putu
|
|
Odgovori | Stranica <1 171819 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |