Šta sa lišćem? |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sva sreća da je Shsha već usvojena..... Njen MM nema poima što je usvojio... Žena koja i "otpad" iskorištava... |
|
Sponzorirani linkovi | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za kompost preporučujem da se svaki sloj biljnog materijala "posoli" sa UREOM. Azot iliti dušik iz mineralnih đubriva odnosno gnojiva potpomaže bržem radu mikroorganizama i ceo proces kompostiranja značajno skraćuje. Bitno je i da materijal za kompostiranje bude stalno vlažan, pa ga preko leta treba često zalivati vodom. E sada šta ja radim sa suvim lišćem? Sakupim ga, oko banana u krug postavim tanku žicu (onu mrežu za ograde) napunim okolo sa suvim lišćem, ako nema dovoljno lišća može i slama. preko toga prebacim foliju da ne kisne i lišće ne truli u toku zime. U proleće lišće skupim i odložim u iskopan kanal (oko 0,5 m dubine), dodam malo dušičnih gnojiva i zalivam da se listovi razlože. Jedino listovi oraha ne valjaju za kompost jer u sebi sadrže materije koje smetaju razvoju većine biljaka.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje lisnate košare su gotove al nikako da ubacim sliku. Prvo nikako slikati nisam stigla,onda sam uslikala al ne iz dobrog kuta(nekako se loše to vidi) a onda ni to loše nikako da stavim.Ako sam u photobucket stavila onda vam ubacim(ne da se hvalim nego da vidite da se stvarno može to izvesti)
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo je jedna,sutra ću ih uslikata obje
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo shasha, eto nama ideje, a koliko lišća ima u jesen mogli bi i zaraditi nešto od tih ukrasnih košarica
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko bi tek mogla zaraditi od cvijeća koje sam danas bacila
Ja si to napravim,košarice,za sitnije plodove i sjemenke(žir,šipak..) da imam pri ruci kod mojih"radova" sveg i svačeg
|
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SHASHA
|
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, ubit ćeš me. Što god da otvorim ne znam čemu bih se više divila.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Xenia,hoćeš reći,šta god da otvoriš eto opet mene
|
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne, Shasha, divna si. Nego ,već mi je dosadilo da svugde to pišem. Reći će ljudi "Ova baba mora na svaku odgovorit!"
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš se pitam šta je Shasha po zanimanju, mora da je cvjećarka i sigurno je bikica u horoskopu, ali da je nadarena to sigurno jest i previše.Skidam kapu i moj duboki naklon!!!
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno jako puno ideja!!
|
|
Pecika
Nedavno posijan Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posto sam nova na forumu,tek SAD gledam ...ovo je prekrasno ...sva sreća okruzena sam šumama ...hvala ti puno na ideji ...jooj kad jesen hehe
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |