Mali bilogorski vrt |
Odgovori | Stranica <1 163164165 |
Korisnik | |
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretno u novoj godini!!
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
VESELA,RADOSNA,SRETNA I CVJETNA NOVA 2013.G.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
dadacvjetić
Pustio korijenje Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čekamo te na kavi u Kt, u subotu u 17
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zahvaljujem svima na lijepim željama žao mi je zbog kavice malo kasno objavljeno imam drugi dogovor...lijepo se provedite
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Provela sam predivno dopodne kod tebe u šetnji,nije mi prvi puta da tajno šećem sad te jednostavno moram pohvaliti.Sve viđeno cvijeće kod tebe,.dali postoji nešto što nemaš?,ženo oduševila si me.Poćasti nas novim slikicama vidim da si se uspavala.
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na predivnom komentaru nema trenutno baš puno za slikanje dapaće pada snjeg ali me više od ičeg mući photobucket i dok to nekako ne riješim ili mi netko ne pomogne nema slikica
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Probaj direktno na CIF u Galeriju slika staviti slike po uputama admina. Ako sam ja uspjela, budeš i ti. Lijepo je objašnjeno korak po korak i na kraju vidiš da je jako jednostavno. Jedino kaj se ne može staviti više slika odjedamput, nego jena po jedna. Ali, kad uhvatiš grif, ni to nije neki problem, ide brzo. Probaj.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemogu vjerovati da me tako dugo nije bilo u mome vrtu....ništa se zapravo nije promjenilo...nedostaju mi neke osobe koje sam ovdje upoznala mada nas se večina druži na fejsu...bila su to divna vremena i večito sam zahvalna jer sam upoznla moje drage prijateljice...nastojat ću prebacit koju liku ovdje da vidite da se i dalje sadi i kopa...krečem i sa uređenjem novog vrta pa se tipkamo
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi, lijepo te je opet sresti na CIF-u
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
korijenko falite mi ali eto nikako dovoljno vremena i komplicirano prebacivanje slika pratim vas
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Đurđice! Obećajem da ću sa puno pažnje njegovati svaki tvoj cvijet u mom dvorištu! Jer dok je njih moje će misli biti uz tebe!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nasa draga Anabistrica mi je saopcila tuznu vijest .... zalijevati cu grmic koji sam dobila od tebe, prekrasan je ... sigurno ce svaki put kad svoje okice iz visine svratis na njega postati jos ljepsi .... i mahati ti ..... |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Odgovori | Stranica <1 163164165 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |