Trebam pomoc da spasim ružu |
Odgovori |
Korisnik | |
ZdravkovskaV
Novo sjeme Pridružen: 06 Veljača 2014 Lokacija: Skopje Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Veljača 2014 u 17:42 |
Sta da radim..dobila sam ruzu na poklon i stajala je u vazi...onda je pustila novo lisce..ali po neko vreme pocela je da vene kako da je spasim menjam joj vodu a sada sam otsekla i cvet...neznam dali da je posadim u saksii i da je cuvam do prolece u sobi ili da joj stavim nesto u vodi ...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
??...malo mi nije jasan ovaj tvoj upit...."stajala je u vazi" -mislis u vodi?....pa ne mozes sadnicu ruze ocuvati u vodi....
ako je u pitanju saadnica odmah s njom u zemlju....,a ako se radi o rezanoj ruzi, baci to u smece.... pojasni nam malo ili stavi sliku ruze....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
ZdravkovskaV
Novo sjeme Pridružen: 06 Veljača 2014 Lokacija: Skopje Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije sadnica...rezana je :) imala je pupoljke i onda je izraslo novo lisce :)
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |