kako ukloniti bršljan? |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Ivan
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
thanks !
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle kome treba bršljan slobodno se javi na radne akcije!
Ali, meni osobno je naš bršljan jako ljep ovako kak raste. Osim toga bršljan ne crpi energiju iz biljaka po kojima se penje jer mu je korijen u zemlji, dapače, služi kao dodatna zaštita drveću po zimi da se ne smrzne. Ali... mm ne voli bršljan koji mu savija ogradu - pa narode navali dok ima! |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čekaj Šeflera, ako je istina da bršljan ne smeta biljka, odnosno stablima po kojima se penje zašto se ja mučim i svake godine gubim vrijeme, ustvari vidjela sam da su se neka stabla osušila na kojima je bršljan, pa sam donijela zaključak, izgleda pogrešan.
Nemoj se ljutiti idem malo pitati o tome Ivana.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Ivan
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
IPAK : Penjući se uz deblo, razlistani bršljan može u potpunosti oduzeti stablu domaćinu mogućnost da se dokopa svjetla i razvije vlastiti list. |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivane hvala na odgovoru, jer mi se godinama borimo s bršljanom jer smo primjetili da na neki način ipak smeta stablima, iako je to u šumi koja nije moja, ali u vikendici na moru radi krasan hlad, pa se brinemo da se ne osuše.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj Triša! Kaj bi se ljutila. Sad sam i ja nekaj naučila. O zaštiti bršljana sam gledala na dokumentarcu, ali naš Ivan je drvo znanja za nadopunu onim britanskim serijama koje uvijek napol predaju informaciju, a obasipaju nas slikama za kojima slinimo! No, malo po malo postajemo pravi znalci nadograđujući se međusobno!
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |